Αρχική » Grid with Sidebar » Ο ΣΥΡΙΖΑ βλαπτει σοβαρα το Κυνηγι

Ο ΣΥΡΙΖΑ βλαπτει σοβαρα το Κυνηγι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
«H εκτροφή των ζώων βλάπτει σοβαρά το περιβάλλον…» 
 
Τι μπορεί να συζητήσει ένας κυνηγός με ανθρώπους που έχουν την παραπάνω άποψη?
 
Πως μπορεί να βρεί σημεία επαφής για να αποδεχτούν το κυνήγι άνθρωποι που θεωρούν ότι  «..μια αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες έχει τη δυναμική να επιβραδύνει κατά πολύ την υπερθέρμανση του πλανήτη » επειδή τα αέρια των αγελάδων επιβαρύνουν με διοξείδιο του άνθρακος την ατμόσφαιρα και πρέπει να γίνουμε όλοι χορτοφάγοι?
 
Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ  θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα μέσα από εκλογές για να εφαρμόσουν το πρόγραμμα τους. Μας υπενθυμίζουν  με κάθε σοβαρότητα ότι το κυνήγι είναι μια μη επιτρεπτή δραστηριότητα για αυτούς και θα μας κάνουν την χάρη, μόλις έρθουν στην εξουσία  να μας αφήσουν έστω και για λίγο να εξασκήσουμε την βάρβαρη αυτή συνήθεια μας. Το έγραψαν  πάλι πριν από ένα χρόνο,  όπως παρουσίασε ι το ihunt, μόνο που τότε κάποιοι από τους κυνηγούς ήθελαν να πιστεύουν ότι αφορά προσωπικές απόψεις μεμονωμένων  μελών του ΣΥΡΙΖΑ και όχι το ίδιο το κόμμα.
 
Να όμως που ήρθαν οι επίσημες προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να επιβεβαιώσουν αυτό που όλες οι ακτιβιστικές ομάδες, οι διάφορες αντικυνηγετικές ΜΚΟ και οι φανατικές ζωοφιλικές διατυμπανίζουν.
 
Το κυνήγι θα πρέπει να καταργηθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ θα το εφαρμόσει μόλις έρθει στην εξουσία.
 
Εξ άλλου όποιος αντέχει να διαβάσει αυτό το περιβόητο κυβερνητικό πρόγραμμα εξουσίας , θα διαπιστώσει ότι το κυνήγι είναι ένα μόνο μέρος από μια σειρά δραστηριοτήτων που θα καταργήσουν και θα απαγορεύσουν οι «παλαβοί» του σύριζα.
 
Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδιόρθωτοι. Το σίγουρο είναι ότι. 
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει σοβαρά το Κυνήγι
 
Αν τους αφήσουμε λοιπόν να διαχειριστούν τις τύχες μας , ως κυνηγοί και ως πολίτες της χώρας αυτής, ας ξεχάσουμε το κυνήγι που ξέραμε με τα όσα προτείνουν.
 
«Ο περαιτέρω περιορισμός της κυνηγετικής δραστηριότητας, χρονικά/χωρικά» σημαίνει έναρξη του κυνηγιού στις 15 Οκτωβρίου και λήξη στις 31 Ιανουαρίου όπως ήδη το έχουν γράψει διάφορα αντικυνηγετικά blogs και ιστοσελίδες. Και έχει αποδειχτεί ότι όλα όσα έγραψαν οι αντικυνηγοί αυτοί έγιναν επίσημο κυβερνητικό προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
 
«Η δημιουργία νέων/επέκταση υφιστάμενων πάρκων προστατευόμενης άγριας ζωής» σημαίνει ότι ξεχνάμε το ελεύθερο κυνήγι όπως το ξέρουμε και θα κυνηγάμε σε πάρκα και ρεζέρβες μόνο. Το κυνήγι θα απαγορεύεται γενικά και θα επιτρέπεται μόνο σε λίγες κλειστές περιοχές, όπως το σχεδιάζουν εδώ και χρόνια οι διάφορες περιβαλλοντικές ΜΚΟ από την εποχή της Μπιρμπίλη.
 
«Η  κατάργηση διατάξεων με τις οποίες παραχωρούνται δημόσιες εξουσίες σε ιδιωτικούς φορείς στον τομέα της δασοφυλακής-θηροφυλακής.» σημαίνει την διάλυση της θηροφυλακής και σε δεύτερη φάση  των κυνηγετικών οργανώσεων και συλλόγων, σύμφωνα με έναν ακόμη διακηρυγμένο στόχο των γνωστών ΜΚΟ.
 
Οι φανατικοί ζωόφιλοι το διακηρύσουν με κάθε επισημότητα. «Μια συλλογικότητα που αγωνίζεται για τα δικαιώματα και την προστασία των ζώων ως απώτερο στόχο και ευχή θέτει την κατάργηση του κυνηγιού».  Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κάθε κόμμα που υιοθετεί τις  αντικυνηγετικές αυτές απόψεις θα μας βρεί αντίθετους τόσο στις εκλογές όσο και στην κοινωνία.  
 
Για μας στο I hunt, αλλά και για όλους τους κυνηγούς και τους ανθρώπους της υπαίθρου , το κυνήγι είναι ένας τρόπος ζωής και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας τον  στερήσει.  Θα αγωνιστούμε εναντίον οποιουδήποτε κόμματος και οργάνωσης πολεμά το κυνήγι και τους κυνηγούς και θα στηρίξουμε πολιτικά και κοινωνικά οποιονδήποτε μας υποστηρίζει ως κυνηγούς. 
 
Σε όλους όσους επιβουλεύονται το κυνήγι και ονειρεύονται να το καταργήσουν ,ένα έχουμε να τους πούμε. Το κυνήγι επιβίωσε και από πολύ χειρότερες καταστάσεις. Δεν θα αφήσουμε ούτε αυτή την φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και όποιο άλλο κόμμα έχει τις ίδιες απόψεις να τις εφαρμόσει.
 
O iHunter
 
 

 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ