Αρχική » Grid with Sidebar » Ηλεκτρονικη ταυτοποιηση σκυλων απο τον Κ.Σ Δοξατου

Ηλεκτρονικη ταυτοποιηση σκυλων απο τον Κ.Σ Δοξατου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Δευτέρα 03/11/2014 και ώρα 14:30 στο χώρο μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου μας στο Δοξάτο θα πραγματοποιηθεί τοποθέτηση μικροτσίπ σε κυνηγετικούς σκύλους.
 
Σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους της Δράμας την παραπάνω ημέρα θα μπορέσουν οι κυνηγοί – μέλη μας αλλά και κυνηγοί από Αναγνωρισμένες Κυνηγετικές Οργανώσεις, να προσέλθουν και να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική ταυτοποίηση του σκύλου τους. 
 
Να θυμίσουμε ότι η ηλεκτρονική ταυτοποίηση είναι υποχρεωτική από τον νόμο. 
 
Το κόστος ταυτοποίησης είναι πολύ προσιτό και κυμαίνεται στα 18€. Το παραπάνω κόστος ταυτοποίησης περιλαμβάνει:
  • Το μικροτσίπ. 
  • Την τοποθέτησή του.
  • Την δήλωσή του στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Ελλάδος. 
Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή και ευχαριστούμε προκαταβολικά τους αγαπητούς κτηνιάτρους της Δράμας για την μεγάλη προσφορά τιμής που μας κάνανε. 
 
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο του γραφείου του Κ.Σ. Δοξάτου 2521066008, ή στα τηλέφωνα του Προέδρου κ.Χατζηπρόδρου Ιπποκράτη 6972638143 (COSMOTE), του Γεν. Γραμματέα κ.Μουλιστάνου Ηλία 6945080645(VODAFONE). Στην συμμετοχή τους θα δηλώσουν το Ονοματεπώνυμό τους, το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας τους, και τον αριθμό σκύλο που θα περάσουν μικροτσίπ.
 
Οι κυνηγοί που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να φέρουν το βιβλιάριο υγεία τους σκύλου τους.
 
Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μία φορά τους 6 κτηνιάτρους της Δράμας για την κοινή τους απόφαση να στηρίξουν την δράση μας. Οι κτηνίατροι που θα συμμετάσχουν λοιπόν είναι (αλφαβητικά) οι κ.κ. Βουσχατζής Δημήτριος, Παναγιωτίδου Αγάπη, Παπαθανασίου Άγγελος, Σταμούδης Χρυσάφης, Τάντος Ελευθέριος, Τσοκαταρίδης Ιωάννης.
 
Για το Δ.Σ. του Κ.Σ. Δοξάτου.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ