Αρχική » Grid with Sidebar » Συμμετοχή της θηροφυλακής της Δ’ΚΟΣΕ στην 7η Προσκυνηματική Διαδρομή

Συμμετοχή της θηροφυλακής της Δ’ΚΟΣΕ στην 7η Προσκυνηματική Διαδρομή

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος και 7η Προσκυνηματική Διαδρομή μας αντάμειψαν όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

SVESTONOF

Σχεδόν 1000 φίλοι μας, περπάτησαν προς τον Άγιο μέσα από την καταπράσινη ανατολική μας δασική διαδρομή, την οποία σχεδιάσαμε και οργανώσαμε με ακόμα μεγαλύτερο μεράκι προκειμένου να προσφέρουμε μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία.

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν, αλλά ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν με την υποστήριξη όλων όσοι για ακόμα μια φορά συνέβαλλαν με συγκινητικό τρόπο στην άρτια αυτή διοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, στις Δημοτικές Αρχές των Δήμων Διρφύων-Μεσσαπίων και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, στην Αστυνομική μας Διεύθυνση, την Πυροσβεστική μας Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Κ.Υ. Μαντουδίου, τα Δασαρχεία μας και ιδιαίτερα τα «χρυσά παιδιά» της Θηροφυλακής, τον ΕΟΣ Χαλκίδας που είναι τα μάτια μας και το μυαλό μας μέσα στο δάσος, τους δεκάδες συναγωνιστές μας των δραστήριων και κατηρτισμένων Εθελοντικών Οργανώσεων του νησιού μας, και βέβαια τους συνεργάτες-οικογένεια της Π.Ε. Εύβοιας η οποία για ακόμα μια φορά δούλεψε αθόρυβα, αποτελεσματικά και με μεγάλο σεβασμό προς όλους αυτούς τους ανθρώπους που κάθε χρόνο μας τιμούν με τη συμμετοχή τους.

Χρόνια πολλά για τον Άγιο μας, συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, το πανέμορφο, γραφικό και πάντα φιλόξενο Προκόπι σας περιμένει στα καλύτερα του!!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ