Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνοφιλικός αγώνας στην Καρδίτσα

Κυνοφιλικός αγώνας στην Καρδίτσα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Καρδίτσας διοργάνωσε την Κυριακή 22-03-2015 Αγώνα Κυνηγετικών Ικανοτήτων (ΑΚΙ & ΕΚΙ – CAC) για σκύλους της Ομάδας 7 για κάθε τύπο, με θήραμα ορτύκι εκτροφής.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε επιλεγμένη περιοχή στον Κατάχλωρο Καρδίτσας, εντός της Ζώνης Εκγύμνασης Σκύλων της Ανάβρας του Ν. Καρδίτσας. Κριτής ήταν ο Ευθύμιος Καραστάθης.
 
Στην κατηγορία AKI διακρίθηκαν οι παρακάτω σκύλοι: Leonardo (Setter) του Δήμου Δημουλά, Fat de la Vechia Irlanda (Setter) του Χρήστου Δήμου και Sisy (Pointer) του Πάρη Ευσταθίου. Από τους υπόλοιπους σκύλους που έτρεξαν διακρίθηκε ο Pindo (Setter) του Σταμάτη Γιούργα και οι Armabo (Setter) και Kaster (Pointer) του Σωτήρη Σακκά, Ben (Setter) του Δημήτρη Σβώλου, Astra & Assi (Setter) του Καρκανιά, Ganensis Kiko(Setter) του Φ. Χαλή, Greta (Setter) του Βαγγέλη Παπαδημητρίου, Negoris Frank(Setter) του Κώστα Παπαγιάννη, Black (Setter) του Γιώργου Σιατήρα και αρκετοί ακόμα καθώς το επίπεδο ήταν υψηλό. Από τις ηπειρωτικές φυλές πολύ καλή η Sara (Epaniel Breton) του Κώστα Λατίνη.
 
Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά όλους τους διαγωνιζόμενους που παρουσίασαν τα σκυλιά τους, τους φίλους της κυνοφιλίας, τους κυνηγούς και τους θεατές για την παρουσία τους, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στην σωστή προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα. Ευχαριστούμε τον χορηγό μας : τα καταστήματα Animal Planet με την Imberial Food.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ