Αρχική » Grid with Sidebar » Η Δ’ ΚΟΣΕ συνεχίζει τις επαφές με τους Δήμους….VIDEO

Η Δ’ ΚΟΣΕ συνεχίζει τις επαφές με τους Δήμους….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας ξεκίνησε, σχεδόν με την έναρξη του Εθνικού Διαλόγου για το κυνήγι, μια μεγάλη κινητοποίηση που σκοπό είχε την ενημέρωση των πολιτών (κυνηγών και μη) σχετικά με το έργο που επιτελούν οι κυνηγετικές οργανώσεις. 
 
Έτσι τα μέλη του ΔΣ της Δ’ ΚΟΣΕ αλλά και τα τα περισσότερα συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων της Στερεάς Ελλάδας έκαναν μια σειρά επισκέψεων σε δήμους ενημερώνοντας για το έργο που επιτελούν οι κυνηγετικές οργανώσεις.
 
Πολλοί θα περίμεναν ότι μετά την υπογραφή της ρυθμιστικής οι επισκέψεις αυτές θα σταματούσαν, όμως η Δ ΚΟΣΕ με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Νίκο Σταθόπουλο συνεχίσουν και εντείνουν αυτή την κινητοποίηση.
 
 
O κ. Σταθόπουλος με τον κ. Καμπόλη
 
Τελευταία επίσκεψη του προέδρου της Δ’ ΚΟΣΕ ήταν η επίσκεψη του στον αντιδήμαρχο Φυλής κ. Δημήτρη Καμπόλη. Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, ο κ. Σταθόπουλος επισκέφθηκε μαζί με τον πρώην πρόεδρο του ΚΣ Αχαρνών και αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Πάρνηθας κ. Βασίλη Λαζάρου, τον αντιπρόεδρο του ΚΣ Αχαρνών κ. Νίκο Μαριανό , τον κοσμήτορα του ΚΣ Αχαρνών κ. Μάνο Σιδέρη και τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα Βαγγέλη Ρωμανό τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών -Εσόδων ,Πολιτικής Προστασίας και πρόεδρο του Συνδέσμου Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ) κ. Δημήτρη Καμπόλη.
 
 
O κ. Σταθόπουλος με τον κ. Καμπόλη και τον κ. Ρωμανό
 
Ο κ. Σταθόπουλος ενημέρωσε τον κ. Καμπόλη για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η κυνηγετική δραστηριότητα και συζήτησαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής από τον υπερπληθυσμό των αγριόχοιρων.
 
Δείτε τι είπε ο κ. Καμπόλης στο video που ακολουθεί.
 
 
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Συνάντηση κ. Σταθόπουλου με τον κ. Καμπόλη from ihunt.gr on Vimeo.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ