Αρχική » Grid with Sidebar » Ηλεκτρονική σήμανση κυνηγόσκυλων από τον ΚΣ Θεσσαλονίκης….VIDEO

Ηλεκτρονική σήμανση κυνηγόσκυλων από τον ΚΣ Θεσσαλονίκης….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές η ηλετρονική σήμανση (τσιπάρισμα) κυνηγόσκυλων που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Μάλιστα το κόστος για την σήμανση του κάθε σκύλου ήταν μόνο πέντε ευρώ, προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για ΟΛΟΥΣ τους κυνηγούς της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δράση αυτή συμμετείχαν και κυνηγοί που εκδιδουν άδεια στον ΚΣ Αμπελοκήπων, Επανωμής αλλά και άλλων συλλόγων του νομού Θεσσαλονίκης.

SVESTONOF

Ο Πρόεδρος του ΚΣ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Παντελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση : “Το ΔΣ του ΚΣΘ είναι αποφασισμένο, πάντα σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τα μέλη μας τις λέσχες και ομίλους του ΚΣΘ να επιφέρουμε πραγματικές, ουσιαστικές και αποφασιστικές μεταρρυθμίσεις για να στηρίξουμε τα μέλη μας το κυνήγι και τους νέους κυνηγούς.”

Όμως ο ΚΣ Θεσσαλονίκης δεν σταματάει εδώ. Σύντομα, όπως μας είπε μέλος του ΔΣ του συλλόγου, θα δούμε πράγματα από τον ΚΣ Θεσσαλονίκης που δεν έχουν γίνει ξανά από Κυνηγετικό Σύλλογο στην Ελλάδα. Δείτε το video από την χθεσινή δράση :

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ