Αρχική » Grid with Sidebar » ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Το αντάμωμα των γουρουνοκυνηγών

ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Το αντάμωμα των γουρουνοκυνηγών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Διαβάστε στο ένθετο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ αύριο, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
 
Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
Τους κινδύνους από την αλόγιστη συμπεριφορά κάποιων κυνηγών που προσβάλλει όλη την κυνηγετική οικογένεια αλλά και παραδείγματα θηρευτικής αυτοσυγκράτησης παρουσιάζει ο Θαν. Κυριτσάκας.
 
ΗΤΑΝ Ο ΟΜΗΡΟΣ… ΚΥΝΗΓΟΣ;
Με «όπλο» τις εκπληκτικές αναφορές στη φύση και στο κυνήγι στην Ιλιάδα, ο Θωμάς Μπατσέλας αναζητά την κυνηγετική ιδιότητα του Ομήρου στις περιγραφές του…
 
ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΤΑ ΠΕΝΤΙΓΚΡΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Τα πιστοποιητικά γενεαλογίας και η σημασία τους στη δημιουργία καλύτερων σκυλιών, με επιμονή, υπομονή και έναν στόχο, τη βελτίωση. Του Κων. Λουρή
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΥΝΗΓΩΝ
Την επιτυχία μιας πραγματικά πανελλαδικής συγκέντρωσης κυνηγών αγριόχοιρου, σε έναν κυνηγότοπο με χιλιόχρονη παράδοση, όπου μαζεύτηκαν πάνω από 300 γουρουνοκυνηγοί από την Καλαμάτα έως την Ορεστιάδα, περιγράφει ο Σωτήρης Δημηρόπουλος.
 
ΟΠΛΑ: ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ;
Απάντηση στο αιώνιο ερώτημα των θιασωτών της καραμπίνας προσπαθεί να δώσει ο Νικήτας.
 
ΒΛΗΤΙΚΗ: Η ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ
Την αντίσταση του αέρα στην κίνηση από τα αέρια της έκρηξης της πυρίτιδας και τα πειράματα που έχουν γίνει για τα «παγιδευμένα» σκάγια ανάμεσα στις δύο αυτές δυνάμεις αναλύει ο Ν. Κυπρίδημος.
 
ΟΠΛΑ: ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Το πολύκαννο των Κεντροευρωπαίων, που «λύνει τα χέρια» με ένα μόνο τουφέκι για όλα τα κυνήγια, το τρίκαννο συγκεκριμένα, παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος.
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΣΤΑ ΟΡΤΥΚΙΑ (;) ΤΗΣ ΚΩΠΑΪΔΑΣ
Τα άφαντα ορτύκια της Κωπαΐδας βρέθηκε να ψάχνει ο Κωνσταντίνος Λουρής, αναζητώντας τα αίτια της -προσωρινής- απουσίας τους.
 
ΨΑΡΕΜΑ & ΦΟΥΣΚΩΤΟ: ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ
Την ετήσια αποστολή του «ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» διοργάνωσε και φέτος ο Ο.Φ.Σ.Ε. στην όμορφη Σχοινούσα. Κατέπλευσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
 
ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΥΝΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Στους δρόμους της Μαδρίτης διαδήλωσαν την Κυριακή 5 Ιουνίου  χιλιάδες κυνηγοί, απαιτώντας από όλα τα κόμματα σεβασμό στους ανθρώπους της υπαίθρου.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ