Αρχική » Grid with Sidebar » ΤΟΥΟΤΑ IMV 0 Concept : Το αγροτικό του αύριο

ΤΟΥΟΤΑ IMV 0 Concept : Το αγροτικό του αύριο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΤΟΥΟΤΑ IMV 0 Concept : Το αγροτικό του αύριο

Πρόκειται για μια αρθρωτή πλατφόρμα ηλεκτρικού οχήματος που προσαρμόζεται σε διάφορους ρόλους, ξεπερνώντας τις παραδοσιακές λειτουργίες των pickup.

SVESTONOF

Στο επίκεντρο του IMV 0 Concept βρίσκεται η προσαρμοστικότητά του , η οποία παρουσιάζεται μέσα από δεκάδες διαφορετικές εκδοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Η μάχη της Δ΄Κ.Ο.Σ.Ε. για το κυνήγι στην Αττική…VIDEO

Μπορεί να γίνει από ένα κινητό καφέ, αυτόματος πωλητής, κινούμενη διαφημιστικό εργαλείο μέσω των οθονών στο πλάγια, ένα περιπετειώδες όχημα για εκτός δρόμου απολαύσεις, ένα τροχόσπιτο, οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Βασίζεται στην πλατφόρμα IMV, η οποία σχεδιάστηκε για να επιτρέπει την τοπική περιφερειακή παραγωγή διαφόρων οχημάτων παγκοσμίως.

 

Το σημερινό Toyota Hilux , για παράδειγμα,παράγεται στην Αργεντινή, την Ινδία, τη Μαλαισία, τη Μιανμάρ , το Πακιστάν, τη Νότια Αφρική, την Ταϊλάνδη και τη Βενεζουέλα.

Η στάνταρ καμπίνα φιλοξενεί δύο επιβάτες, ενώ επιλεγμένες εκδόσεις van υπόσχονται επιπλέον χωρητικότητα θέσεων.

Το IMV 0 Concept αναδύεται ως εξέλιξη του Toyota Rangga Concept, το οποίο είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν στην Ινδονησία.

Η Toyota δεν έχει ακόμη δώσει λεπτομέρειες για τα συστήματα κίνησης του IMV 0, αλλά αναμένεται να υποστηρίζει την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ με το σημερινό Hilux, καθώς και ένα plug-in υβριδικό ή ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μπαταρία.

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ