Αρχική » Grid with Sidebar » Αυτό είναι το σκληροπυρηνικό Toyota Hilux GR Sport II

Αυτό είναι το σκληροπυρηνικό Toyota Hilux GR Sport II

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Toyota Hilux GR Sport II

Πιο ικανό από ποτέ γίνεται το εμβληματικό ιαπωνικό pick-up, με την Toyota να παρουσιάζει μια νέα έκδοση με κορυφαία οδηγική συμπεριφορά.

SVESTONOF

Το πιο σκληροπυρηνικό Hilux όλων των εποχών παρουσίασε η Toyota, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο για το εμβληματικό της SUV.

Πρόκειται για την έκδοση Hilux GR Sport II, που αντλεί έμπνευση από το σπουδαίο παρελθόν του pick-up στο Ράλι Ντακάρ και έχει υποβληθεί σε σημαντικές επεμβάσεις προκειμένου να κυριαρχεί τόσο σε εκτός δρόμου διαδρομές όσο και στην άσφαλτο.

Toyota Hilux GR Sport II
Toyota Hilux GR Sport II

Αυτό επιτυγχάνεται -μεταξύ άλλων- μέσω της αύξησης των μετατροχίων κατά 140 χλστ. μπροστά και 155 χλστ. πίσω συγκριτικά με το συμβατικό Hilux, αλλά και κάποιες καθοριστικές βελτιώσεις στον χειρισμό του οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της απόκρισης του τιμονιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Γ’ ΚΟΠ : Έφοδος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής στη Ζάκυνθο…VIDEO

Παράλληλα η θέση οδήγησης έχει αυξηθεί κατά 20 χλστ., η γωνία προσέγγισης φτάνει πλέον τις 30 μοίρες, ενώ αυξημένη είναι και η απόσταση από το έδαφος. Βελτιωμένη είναι και η αεροδυναμική, παρουσία νέου προφυλακτήρα, και «αεροκουρτινών», όπως και το σύστημα ανάρτησης.

Toyota Hilux GR Sport II
Toyota Hilux GR Sport II

H πέδηση ενισχύθηκε με μεγαλύτερους δίσκους 17 ιντσών μπροστά και τοποθέτηση δίσκων 15 ιντσών πίσω, αντικαθιστώντας τα ταμπούρα, με τις ζάντες να είναι καινούργιες, έχοντας διάμετρο 17” ίντσες με τα ελαστικά είναι είναι all-terrain.

Αλλαγές έχουν γίνει και σε επίπεδο εμφάνισης, με τη μάσκα να είναι διαφορετική και να φιλοξενεί την ονομασία της Toyota, ενώ δεν απουσιάζουν τα λογότυπα GR Sport που υποδηλώνουν τον hardcore χαρακτήρα του μοντέλου.

Περνώντας στο εσωτερικό, όπου οι επενδύσεις έχουν μαύρο χρώμα, με το στιλ να ενισχύουν κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες, όπως και τα πεντάλ αλουμινίου.

Toyota Hilux GR Sport II

Toyota Hilux GR Sport II

Το Hilux GR Sport II ενσωματώνει το τελευταίο σύστημα πολυμέσεων Toyota Smart Connect που ρυθμίζεται μέσω μιας 8άρας οθόνης αφής, ενώ παρέχεται δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με Apple CarPlay και με Android Auto ενσύρματα.

Σε επίπεδο κινητήρα, διατηρείται αυτός τον 2,8 λίτρων που αποδίδει 204 ίππους και 500 Nm και πλαισιώνεται από 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Όπως ανακοινώνει η Toyota, οι πωλήσεις του Hilux GR Sport ΙΙ θα ξεκινήσουν το πρώτο μισό του 2024, με τις αφίξεις στο δίκτυο της εταιρείας να είναι προγραμματισμένες για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Toyota Hilux GR Sport II


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ