Αρχική » Grid with Sidebar » Καταδικαστηκε “κλεφτοσκυλας” στη Δραμα

Καταδικαστηκε “κλεφτοσκυλας” στη Δραμα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
Η δικαίωση ήρθε, έστω και καθυστερημένα  για έναν κυνηγό που του έκλεψαν τα σκυλιά πριν τρία χρόνια. 
 
Πιο συγκεκριμένα πριν τρία περίπου χρόνια εκλάπησαν οι κυνηγετικοί σκύλοι του κ. Συμεών Μπεϊνόγλου (μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας) από τη Χωριστή Δράμας, μέσα από το σπίτι του!!!! 
 
Ένα βράδυ οι γείτονες είδαν κάποιον να παίρνει τρια κυνηγετικά σκυλιά (ιχνηλάτες) και να τα φορτώνει σε ένα φορτηγό, όμως κανένας δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο κ. Μπεϊνόγλου απευθύνθηκε στην αστυνομία αλλά δυστυχώς δεν βρήκε την ανταπόκριση που θα περιμένε. 
 
Ήξερε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να βρει ποιος του έκλεψε τους σκύλους και ακόμη πιο δύσκολο θα ήταν να βρει αποδειξεις.
 
Όμως δεν το έβαλε κάτω, μας λέει ο κ. Θεοφάνης Καραμπατζάκης, προσπάθησε να αξιοποιήσει ότι πληροφορία του έδωσαν οι γείτονες που είδαν το περιστατικό κι αυτές οι πληροφορίες τον οδήγησαν σε ένα χωριό της Ξάνθης όπου τελικά εντόπισε αυτόν που τους έκλεψε τους σκύλους. Είναι ένας μουσουλμάνος Ρομά που μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν ενεργεί μόνος του ή είναι μέλος μιας σπείρας που κλέβει κυνηγετικούς σκύλους. 
 
Ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από τρεις αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι τον αναγνώρισαν ως τον άνθρωπο που φόρτωσε τα σκυλιά στο φορτηγό έξω από το σπίτι του κ. Μπεϊνόγλου.
 
Στη δίκη που έγινε πριν μερικές ημέρες ο εν λόγω Ρομά δικάστηκε ερήμην και η ποινή είναι 20μηνη φλάκιση ή οποία είναι εξαγοράσιμη με 25€ την ημέρα. 
 
Επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και μετά το ποινικό δικαστήριο ο κ. Μπεϊνόγλου θα κάνει και αγωγή ζητώντας την αποζημίωση που δικαιούται.
 
Όπως χαραστηριστικά μας είπε ο κ. Καραμπατζάκης, που ήταν παρών στην δίκη, η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί εξαιρετικό δεδικασμένο για παρόμοιες υποθέσεις και είναι μια ηθική δικαίωση για τον Συμεών.
 
Κώστας Λουρής για το ihunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ