Αρχική » Grid with Sidebar » Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε κάτοικο του Λαγκαδά γιατί σκότωσε αδέσποτο σκύλο που του επιτέθηκε…VIDEO

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε κάτοικο του Λαγκαδά γιατί σκότωσε αδέσποτο σκύλο που του επιτέθηκε…VIDEO

Του ασκήθηκε και ποινική δίωξη - Τι υποστήριξε για την αντίδρασή του - Δηλώνει ότι αδυνατεί να το καταβάλει

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πρόστιμο 30.000 ευρώ καλείται να πληρώσει κάτοικος του Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε αδέσποτο σκυλίο όταν του επιτέθηκε.

SVESTONOF

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο άνθρωπος στον οποίο καταλογίστηκε το πρόστιμο, το αδέσποτο σκυλί έτρωγε ις κότες από το κοτέτσι του και του επιτέθηκε όταν αυτός προσπάθησε να το σταματήσει.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2022. Κατά τον κάτοικο του Λαγκαδά, ο οποίος είχε μαζί και τα δύο παιδιά του, φοβήθηκε από την επίθεση του σκύλου, άρπαξε έναν λοστό και τον χτύπησε.

Εκτός από το πρόστιμο για το οποίο ο κάτοικος του Λαγκαδά σχεδιάζει προσφυγή στο δικαστήριο καθώς αδυνατεί να πληρώσει τις 30.000 ευρώ, ασκήθηκε και ποινική δίωξη.

Φιλοζωικές οργανώσεις κάνουν λόγο για ατελείωτες αγέλες αδέσποτων σκύλων στον Λαγκαδά καθώς, όπως αναφέρουν, κυνηγοί και κτηνοτρόφοι δεν στειρώνουν τα ζώα τους, ενώ, όπως υποστηρίζουν, ούτε τα υπέρογκα πρόστιμα αποτρέπουν τους δράστες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν γνωρίζουν καν τη νομοθεσία.

Πηγή :ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ