Αρχική » Grid with Sidebar » Φθιώτιδα: Γυαλιά καρφιά 4Χ4 σε τροχαίο με αγριογούρουνο – Άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι στη σύγκρουση

Φθιώτιδα: Γυαλιά καρφιά 4Χ4 σε τροχαίο με αγριογούρουνο – Άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι στη σύγκρουση

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το αγριογούρουνο πετάχτηκε στον δρόμο, ο οδηγός δεν είχε περιθώρια να το αποφύγει και το τροχαίο στη Φθιώτιδα ήταν αναπόφευκτο…

SVESTONOF

Ακόμα ένα τροχαίο με αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα, με τον οδηγό να βγαίνει από το όχημα σώος αλλά σοκαρισμένος από αυτό που έζησε. Το πρόβλημα με τα αγριογούρουνα παραμένει έντονο στην περιοχή, αφού λόγω του υπερπληθυσμού τους, πολλά αναγκάζονται σε καθημερινή βάση να μπαίνουν σε κατοικημένες περιοχές και να διασχίζουν δρόμους. Τα ατυχήματα είναι διαδοχικά και ο φόβος για αυτά που βρίσκονται μπροστά, παραμένει διάχυτος.

Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο σημειώθηκε βραδυνές ώρες της Τρίτης 22 Νοεμβρίου στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου στην έξοδο της Μακρακώμης στο ύψος της μάντρας Παπαγεωργίου.

Ένα τεράστιο, αρσενικό αγριογούρουνο πατάχτηκε στη μέση του δρόμου την ώρα που κινούνταν στην οδό ένα όχημα 4Χ4. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι που προστάτεψαν ευτυχώς τον οδηγό από τραυματισμό.

Το μεγάλο αγριογούρουνο ωστόσο σκοτώθηκε και το αγροτικό αυτοκίνητο έπαθε πολύ μεγάλες ζημιές. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος υπενθυμίζει το χάρτη που είχαμε δημοσιεύσει στο lamiareport.gr πριν από 2,5 περίπου χρόνια για τα επικίνδυνα σημεία διέλευσης των άγριων ζώων, αλλά όπως επισημαίνει πλέον είναι παντού.

«Τώρα δεν ισχύουν, περνάνε παντού πλέον από Πτελέα μέχρι Λιανοκλάδι», σημειώνει ο κ. Κοντογεώργος.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ