Αρχική » Grid with Sidebar » Αναστήθηκε το Lada Niva Bronto με τις αξεπέραστες off-road ικανότητες

Αναστήθηκε το Lada Niva Bronto με τις αξεπέραστες off-road ικανότητες

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

To μεγαλύτερο, αν όχι το μοναδικό, ταλέντο του Lada Niva είναι ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σχεδόν σε κάθε off-road διαδρομή. Το Niva φτάνει στο ζενίθ των off-road ικανοτήτων του μέσα από την έκδοση Bronto, το επαναλανσάρισμα της οποίας ανακοίνωσε πρόσφατα η Lada.

SVESTONOF

Την παραγωγή του Niva Bronto αναλαμβάνει η θυγατρική PSA VIS-AUTO της μητρικής AvtoVAZ, στην οποία ανήκει η Lada. Σύμφωνα με τη ρώσικη εταιρεία το Niva Bronto βασίζεται στο αειθαλές τρίθυρο Niva Legend, έχοντας όμως υποστεί μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων.

Στη φαρέτρα του υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος του εμπρός και πίσω διαφορικού, κιβώτιο ταχυτήτων με αυξημένη σχέση μετάδοσης, 240 χλστ. απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, ενισχυμένος πίσω άξονας, αναβαθμισμένα αμορτισέρ και μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης εμπρός-πίσω.

Σημειώνεται ότι όλες οι βελτιώσεις που ενισχύουν τον off-road χαρακτήρα του Niva Bronto, έχουν περάσει από τις απαραίτητες δοκιμές, εναρμονίζονται με τους κανονισμούς κυκλοφορίας οχημάτων στη Ρωσία και τις οδηγίες του κατασκευαστή, ενώ συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση.

Το νέο Niva Bronto προσφέρεται με τις εξοπλιστικές εκδόσεις Luxe και Prestige, ενώ η αρχική τιμή του διαμορφώνεται σε 1.175.900 ρούβλια, δηλαδή περίπου στα 14.200 ευρώ. H λίστα της εξοπλιστικής έκδοσης Luxe περιλαμβάνει μεταλλικούς προφυλακτήρες, ράγες οροφής, προεκτάσεις θόλων τροχών και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών που ντύνονται με ειδικά ελαστικά.

Η εξοπλιστική έκδοση Prestige προσφέρει, επιπλέον της Luxe, αυθεντική μάσκα, πλαστικούς προφυλακτήρες, πλαστικά προστατευτικά θόλων τροχών και προβολείς ομίχλης. Τα τέσσερα έξτρα Led φώτα οροφής διατίθενται προαιρετικά και στις εξοπλιστικές εκδόσεις.

Πηγή :https://autoexcellence.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ