Αρχική » Grid with Sidebar » Φασσες Παριζιανες

Φασσες Παριζιανες

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

 

SVESTONOF

Συνεχίζοντας την αναζήτηση για συνταγές κυνηγιού ανά τον κόσμο, βρήκαμε μια συνταγή για φάσσες από τη Γαλλία. Η συνταγή δεν προέρχεται από την γκουρμε γαλλική κουζίνα. Είναι μια πολύ παλιά συνταγή που προέρχεται από τα χωριά της Νότιας Γαλλίας.

Εκτέλεση

Καθαρίστε καλά τις φάσσες και κόψτε τις στα τέσσερα. Αλατωπιπερώστε τις φάσσες και βάλτε βούτυρο σε ένα τηγάνι και αφήστέ το να κάψει. Βάλτε τις φάσσες και αφήστε τις να πάρουν ένα ωραίο χρώμα και από τις δύο πλευρές. Μετά βάλτε τις σε ένα ταψί (το οποίο να έχει καπάκι για να κλείνει) ή ένα πυρέξ. Στο ίδιο τηγάνι σωτάρετε το κρεμμύδι και μετά τα μανιτάρια και βάλτε τα πάνω από τα κομμάτια της φάσσας που έχετε βάλει στο ταψί. Σουρώστε την ντομάτα και προσθέστε τον πελτέ. Αλατοπιπερώστε, ρίξτε το υπόλοιπο βούτυρο και βάλτε το μείγμα στο ταψί. Σκεπάστε το ταψί και βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για περίπου 2 ώρες και 45 λεπτά. Εξαρτάται από το φούρνο. 

Ανοίξτε ένα καλό κόκκινο κρασί και ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ