Αρχική » Grid with Sidebar » Τοποθετηση ξυλινης κατασκευης στον Αιγηρο Δραμας

Τοποθετηση ξυλινης κατασκευης στον Αιγηρο Δραμας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
Μετά από αίτημα που έγινε από μέλη του Συλλόγου μας, εγκρίθηκε η τοποθέτηση ξύλινης κατασκευής τραπεζιού με τα καθίσματά του στην ορεινή περιοχή ευθύνης του Συλλόγου μας, στο Αίγηρο Δράμας.
 
Συγκεκριμένα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων αποφασίστηκε μετά από πρόταση του Αντιπροέδρου μας κ.Κυριαζάκη Μάριου να γίνει μία ξύλινη κατασκευή με τραπέζι και καθίσματα και να τοποθετηθεί λίγο πριν το Κίοσκι που διαθέτουμε στην περιοχή “Τσίμπλας”.
 
Είναι μία περιοχή που δραστηριοποιούνται αρκετοί κυνηγοί – μέλη του Συλλόγου μας και θα ήταν μία ευκαιρία να μπορέσουμε να τους ικανοποιήσουμε δίνοντάς τους ένα χώρο ξεκούρασης και ανάπαυλας. Είναι επίσης μία περιοχή που πλησίον βρίσκεται το μνημείο Σφαγής των Πεσόντων των Κυργίων από τους Βουλγάρους και μπορεί να φανεί χρήσιμη σε επισκέπτες του μνημείου.
 
Τέλος είναι μία περιοχή που επισκέπτονται συχνά φυσιολάτρες και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Κυργίων και ίσως να τους δώσει μία “ανάσα” ξεκούρασης και απόλαυσης κάποιου κολατσιού.
 
Η τοποθέτηση του τραπεζιού έγινε από μέλη του Συλλόγου μας που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, μεταφέροντας εκεί όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για να ολοκληρωθεί το έργο. Η ομάδα ατόμων που πρωτοστάτησε για άλλη μία φορά στην εθελοντική αυτή προσπάθεια είναι η παρέα του Κοσμήτορά μας κ.Βαγγέλη Σπύρογλου, οι “Βροντάκηδες”.
 
Ευχαριστούμε θερμά για όσους συνέβαλλαν για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.
 
Περισσότερες φωτο ΕΔΩ
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ