Αρχική » Grid with Sidebar » Σκότωσαν άνθρωπο ενώ είχαν βγει για κυνήγι και… είπαν ψέματα στην Αστυνομία

Σκότωσαν άνθρωπο ενώ είχαν βγει για κυνήγι και… είπαν ψέματα στην Αστυνομία

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, η ανθρωποκτονία του 68χρονου, που έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου, πρωινές ώρες, στην Παλαιοκαρυά Αιτωλοακαρνανίας.
 
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη το πρωί στο Αγρίνιο, με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ένας 71χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.
 
Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ένας 74χρονος Έλληνας για ψευδορκία.
 
Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι στις 9 Σεπτεμβρίου το πρωί, ο 71χρονος με το 74χρονο – που κατηγορούνται από την Αστυνομία- είχαν πάει μαζί για κυνήγι στην περιοχή της Παλαιοκαρυάς Αιτωλοακαρνανίας.
 
Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ο 71χρονος φέρεται να πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 68χρονου θύματος, τη στιγμή που ο τελευταίος βρίσκονταν σε ελαιόδεντρο και μάζευε σταφύλια από κλήμα, τα κλαδιά του οποίου είχαν μπλεχτεί σε δέντρο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην δεξιά θωρακική χώρα.
 
Σε ό,τι αφορά τον 74χρονο, κατά την εξέτασή του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου κατέθεσε ψευδή στοιχεία αναφορικά με το περιστατικό. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
 
Το προανακριτικό έργο και την έρευνα έκανε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. 
 
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ