Αρχική » Grid with Sidebar » Σκυλοι εν δραση στο Σχιστο. Η Εναρξη…ΦΩΤΟ

Σκυλοι εν δραση στο Σχιστο. Η Εναρξη…ΦΩΤΟ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

Μέσα σε κυνηγετικό κλίμα ξεκίνησαν οι αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων, σε πέρδικα τσούκαρ,  που διοργανώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πειραιά. Πολύ πριν τη καθορισμένη ώρα συνάντησης στη θέση Καλύβα (το σπιτάκι του Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά) είχαν αρχίσει να έρχονται οι συμμετέχοντες στον αγώνα αλλά και πολλοί που ήθελαν απλά να δουν κυνηγετικά σκυλιά να αγωνίζονται. Η ουρά που είχαν σχηματίσει τα αυτοκίνητα κατά τις 8 το πρωί ήταν πολύ μεγάλη. Οι συμμετοχές πολλές σε όλα τα τερέν και στις αγγλικές και στις ηπειρωτικές φυλές. Ενός καθαρά κυνηγετικού αγώνα που έχει γίνει θεσμός. Μπράβο στον κυνηγετικό σύλλογο Πειραιά και στους Ομίλους των φυλών για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει για να γίνει ο αγώνας αυτός. Εδώ πρέπει να πούμε ότι παρά την κρίση πολλοί κυνηγοί ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στον αγώνα. Το ihunt είναι στο Σχιστό και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη των αγώνων και για αρχή δημοσιεύουμε μερικές φωτογραφίες για να μπείτε στο κλίμα του αγώνα.

Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ” κος Σοφοκλής Κοσκινάς μαζί με τον γενικό γραμματέα του ΚΣ Πειραιά κ. Κων/νο Λουκάκη. Το περιοδικό “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ είναι και χορηγός του αγώνα.


Το Δασαρχείο Πειραιά είναι παρών στους αγώνες και εκπροσωπείται από τον κ. Κων/νο Λιάτσο. Μαζί του η κα. Άννα Παμπέρη Άννα, ο κ. Σοφοκλής Κοσκινάς και ο κ. Κων/νος Λουκάκης 


 

 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ