Αρχική » Grid with Sidebar » Πρόταση για συγχώνευση των δυο μεγαλύτερων συλλόγων της Θεσσαλονίκης

Πρόταση για συγχώνευση των δυο μεγαλύτερων συλλόγων της Θεσσαλονίκης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια άκρως πρωτοποριακή πρόταση έκανε εχθές ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Ενεργώντας με αλτρουισμό και αγάπη για το κυνήγι ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παντελάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης έκαναν μια πρόταση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων που σίγουρα θα ταράξει τα νερά.
 
Έκαναν πρόταση συγχώνευσης των δυο συλλόγων. Καλά διαβάσατε. Αφήνοντας στην άκρη οποιαδήποτε κόντρα και διαμάχη που μπορεί να υπάρχει μεταξύ των δυο συλλόγων, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με την πρόταση αυτή δείχνει τον δρόμο για τον εκσυγχρονισμό των κυνηγετικών συλλόγων.
 
Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων…
 
Ακολουθεί η πρόταση έτσι όπως την διατύπωσε ο ΚΣ Θεσσαλονίκης :
 
Κύριοι,
 
Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του ΚΣΘ στη συνεδρίαση μας 17-5-2017, η οποία εδράζεται στο γενικό αίσθημα και στην επιθυμία πολλών μελών μας, σας διαβιβάζομε την πρόταση μας για τη συγχώνευση των δύο ιστορικών συλλόγων μας για τους ακόλουθους λόγους:
 
Θεωρούμε μη βιώσιμους οικονομικά, τους δύο συλλόγους μας με δεδομένο ότι ουσιαστικά απευθύνονται και εκπροσωπούν την ίδια ομάδα κυνηγών, υπό τις παρούσες συνθήκες, γνωστές σε όλους μας.
 
Είναι πάνδημο αίτημα της βάσης των κυνηγών και των δύο συλλόγων μας η συγχώνευση τους, η οποία επιφέρει την ισχυροποίηση της κυνηγετικής φωνής της Θεσσαλονίκης απέναντι στη διαφαινόμενη αρνητική διάθεση της πολιτείας και των τρίτων αντιπάλων της κυνηγετικής δραστηριότητας. Παράλληλα η συγχώνευση πιστεύουμε ότι θα εξαλείψει οριστικά, όλα τα αρνητικά αποτελέσματα της χρόνιας αντιπαλότητας τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Κ.Ο.ΜΑ.Θ.
 
Δηλώνουμε από πλευράς μας ότι αναγνωρίζουμε την αυτονόητη ισοτιμία των δύο συλλόγων και θεωρούμε αντίστοιχη την διοικητική εκπροσώπηση του ενιαίου συλλόγου μας που θα προκύψει από συνένωση μας. 
 
Με τιμή,
 
Το Δ.Σ.

Λουρής Κων/νος για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ