Αρχική » Grid with Sidebar » Πήρε πίσω τη απόφαση για απαγόρευση στον Αξιό ο κ. Φάμελλος….VIDEO

Πήρε πίσω τη απόφαση για απαγόρευση στον Αξιό ο κ. Φάμελλος….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο κ. Φάμελλος υπέγραψε συμπληρωματική απόφαση με την οποία διευκρινύζει ότι ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η θήρα στους υγροβιότοπους που είχε απαγορεύσει με προηγούμενη απόφαση του. Γράφει μεταξύ άλλων η συμπληρωματική απόφαση :

SVESTONOF
“Άρθρο 1”
“Μετά την παράγραφο 30 του άρθρου 3 της υπ’αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/47695/2669/01.08.2018  απόφασης  του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας προστίθεται παράγραφος 31 ως εξής:”
“«31. Η θήρα, εκτός των περιοχών που έχουν ορισθεί ως Καταφύγια Άγριας Ζωής (ΚΑΖ) και εκτός των εξής υγροτοπικών περιοχών:”
“α) της κύριας κοίτης του ποταμού Λουδία κατάντη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας,”
“β) της κύριας κοίτης του ποταμού Αξιού κατάντη της επαρχιακής οδού Χαλκηδόνας και μέχρι την Ε.Ο. Θεσ- σαλονίκης – Αθήνας και της πλημμυρικής κοίτης του πο- ταμού Αξιού από την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας και μέχρι τη θάλασσα,”
“γ) της κύριας κοίτης του Γαλλικού ποταμού ανάντη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας έως την επαρχιακή οδό Χαλκηδόνας και της πλημμυρικής κοίτης του Γαλλικού ποταμού από την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθήνας και μέχρι το παράκτιο ανάχωμα,”
“δ) της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου,”
“ε) ζώνης πλάτους 200 μ. από την ακτή, η οποία εκτεί- νεται από το ακρωτήριο Χηναρού μέχρι και το Μεγάλο Βαρδάρι».”
 
Ακούστε τι λέει για την απόφαση αυτή ο Πρόεδρος του ΚΣ Χαλάστρας κ. Τσικρικάς για την απόφαση αυτή αλλά και για το τι ακόμη πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον :
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ