Αρχική » Grid with Sidebar » Ο Δέκα Εντολές του καλού δημοσιογράφου (και κυνηγού)

Ο Δέκα Εντολές του καλού δημοσιογράφου (και κυνηγού)

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Κατάλογοι με εντολές, για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι υπήκοοι  και  οι πιστοί  στους εκάστοτε άρχοντες τους, δημιουργήθηκαν μόλις ο άνθρωπος άρχισε να οργανώνεται κοινωνικά.
 
Οι καλύτερες από αυτές ήταν όσες προσφέρονταν με θεϊκή  γραφή  στην αυθεντία του θρησκευτικού –κοινωνικού ηγέτη και επείχαν όχι μόνο θέση νόμου αλλά και απαράβατης θεϊκής εντολής.
 
Η θεά του κυνηγιού έχει χαθεί εδώ και χιλιετίες, όμως αυθεντίες προεδρικές για να μας φέρουν άνωθεν εντολές υπάρχουν σε αφθονία. Εξ άλλου όπως είπε κάποιος εύστοχα, αν πετάξεις μια πέτρα ή σκυλί (κυνηγετικό) ή Πρόεδρο (κυνηγών) θα χτυπήσεις. 
 
 
Ακολουθεί ο κατάλογος με τις δέκα εντολές που πρέπει να τηρεί , αν θέλει πραγματικά να σωθεί το κυνήγι, ένας καλός  κυνηγός και ένας καλός δημοσιογράφος:
 
  1. Εγώ είμαι ο ένας μοναδικός  και παντοτινός Πρόεδρος σου και δεν πρέπει να υπάρχουν άλλοι Πρόεδροι ή συμβούλια που να με αμφισβητούν.
     
  2. Δεν θα πιστεύεις άλλη άποψη για το κυνήγι πέραν από αυτή που έχει εκφράσει ο Πρόεδρος σου.
     
  3. Δεν θα χρησιμοποιείς το όνομα του Προέδρου σου επί ματαίω, θα ορκίζεσαι  όμως καθημερινά πίστη σ’ Αυτόν.
     
  4. Να τιμάς την κυνηγετική έξοδο του Σαββατοκύριακου. Πέντε ημέρες θα δοξολογείς , στο διαβολικό διαδίκτυο, το όνομα του Προέδρου σου και τα θαυμαστά έργα Του και τις δύο μέρες της εβδομάδος θα τις αφιερώνεις στο κυνήγι σου.
     
  5. Να τιμάς να σέβεσαι και να υπακούς τον Πρόεδρο σου  για να μακροημερεύσει το κυνήγι, και όχι μόνο.
     
  6. Δεν θα δημοσιοποιείς ειδήσεις και γεγονότα  που δεν αρέσουν στον Πρόεδρο σου.
     
  7. Δεν θα χρησιμοποιείς το  ιντερνέτ ούτε άλλη  τεχνολογία του διαβόλου για να αμφισβητήσεις την αυθεντία του Προέδρου σου.
     
  8. Δεν θα δυσαρεστείς ποτέ τον Πρόεδρο σου, αναγράφοντας στο διαβολικό ιντερνέτ τις προσωπικές  σου απόψεις για το κυνήγι ιδίως όταν δεν συμπίπτουν με τις απόψεις του Προέδρου.
     
  9. Δεν θα επιζητείς  αλλαγές και βελτιώσεις για το κυνήγι που δεν αρέσουν και δεν  τις έχει προτείνει ο Πρόεδρος σου.
     
  10. Δεν θα επιθυμήσεις  ποτέ αξιώματα προέδρου και δεν θα αμφισβητήσεις ποτέ την μονιμότητα και μοναδικότητα της αλήθειας που εκφράζει ο Πρόεδρος σου.
Σημείωση. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ,το  παραπάνω κείμενο  ΔΕΝ αφορά σε καμιά περίπτωση τον γνωστό σε όλους τους κυνηγούς Πρόεδρο της ΚΣΕ.
 
Le Chasseur
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ