Αρχική » Grid with Sidebar » Οριστικό!! Δεν θα είναι υποψήφιοι για το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ οι έκπτωτοι Ρουμελιώτης & Χριστοφόρου

Οριστικό!! Δεν θα είναι υποψήφιοι για το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ οι έκπτωτοι Ρουμελιώτης & Χριστοφόρου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την Παρασκευή 27 Απριλίου η Διοικούσα Επιτροπή της Γ’ ΚΟΠ ανακοίνωσε τους υποψηφίους για τις τις επερχόμενες εκλογές και μέσα σε αυτή τη λίστα δεν υπήρχαν τα ονόματα  των έκπτωτων από την προηγούμενη διοίκηση κ.κ. Ρουμελιώτη και Χριστοφόρου καθώς και του κ. Μεσσήνη. Και οι τρεις κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα υποστηρίζοντας ότι δεν νομιμοποιούταν η Διοικούσα Επιτροπή να ακυρώσει τις υποψηφιότητές τους και αρμόδιο όργανο ήταν η εφορευτική επιτροπή (;;;;;).

SVESTONOF

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων συζητήθηκε εχθές στο Πρωτοδικείο Πάτρας και σύμφωνα με την απόφαση του εκδόθηκε σήμερα, ΟΡΘΩΣ η Διοικούσα Επιτροπή ακύρωσε τις υποψηφιότητές των έκπτωτων κ.κ. Ρουμελιώτη Γιώργου (Αντιπεριφερειάρχη
Πελοποννήσου και Πρόεδρο του ΚΣ Τρίπολης) και Χριστοφόρου Ευάγγελο καθώς επίσης και του κ. Μεσσήνη.

Επιτέλους έγινε το αυτονόητο και το πρωτοδικείο με αυτή την απόφαση δεν αφήνει όσους έχουν κηρυχθεί  έκπτωτοι για διοικητικές πράξεις και αντικαταστατικές ενέργειες να είναι υποψήφιοι στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι έκπτωτοι κ.κ. Ρουμελιώτης και Χριστοφόρου είχαν προσφύγει διοικητικά στην περιφέρεια για την απόφαση που τους κήρυσσε έκπτωτους όμως το αίτημά τους είχε απορριφθεί….

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την απόφαση  στην αγωγή με τη οποία ζητούνται να αποδοθούν στους κυνηγούς τα χρήματα που αναφέρονται στα πορίσματα. Η διοίκηση της Γ’ ΚΟΠ είναι πολιτικός ενάγων στην συγκεκριμένη υπόθεση. Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε εισαγγελέα και η έρευνα συνεχίζεται…..

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Διαβάστε ακόμη : Γ. Ρουμελιώτης : Αρνούμαστε το οικονομικό έλεγχο στον ΚΣ Τρίπολης


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ