Αρχική » Grid with Sidebar » Ξεκίνησε η θεώρηση αδειών από τον ΚΣ Κόνιτσας

Ξεκίνησε η θεώρηση αδειών από τον ΚΣ Κόνιτσας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ξεκίνησαν οι θεωρήσεις, καλή κυνηγετική περίοδο σε όλους.

SVESTONOF

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα ο Σύλλογός μας ξεκίνησε την θεώρηση  των  αδειών  κυνηγίου για την κυνηγετική περίοδο 2018-2019.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κόνιτσας θα κινηθεί στα νομότυπα πλαίσια περί απόδοσης της έκτακτης εισφοράς της Ε’ Κ.Ο.Ηπείρου, αφενός έπειτα από την απόφαση του ανωτέρου οργάνου του Κ.Σ.,  της Γενικής του Συνέλευσης,  και αφετέρου καθώς με την υπ’αριθμόν 25234/1637/1976 (ΦΕΚ 640/Β) οι Κ.Σ. έχουν υποχρέωση να καταβάλουν  τις ε.ε. που αποφασίζονται στην Γ.Σ. της Ομοσπονδίας τους.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι κυνηγοί που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους με την έναρξη της 20ης Αυγούστου,   να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου έως την Πέμπτη 10 Αυγούστου να τακτοποιήσουν την άδειά  τους, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους,  λόγω της αργίας της μεγαλύτερης εορτής της Ορθοδοξίας,  του 15Αυγουστου,  αλλά και του Σαββατοκύριακου που προηγείται της ενάρξεως της Δευτέρας 20 Αυγούστου.

Για την φετινή κυνηγετική περίοδο εκτός της αναβαθμισμένης  ασφάλισης κυνηγών που έχουμε κάνει, το Δ.Σ. έχει προβεί και σε ασφάλιση των κυνηγετικών σκύλων.
Για περισσότερες πληροφορίες περί αυτού, στα γραφεία του Συλλόγου.

Η τιμές θεώρησης της κυνηγετικής μας άδειας για εφέτος είναι:
-Τοπική 104 ευρώ
-Περιφερειακή 124 ευρώ
-Γενική 154 ευρώ.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Κόνιτσας εύχονται σε όλα τους τα μέλη και σε  όλους τους συναδέλφους μία καλή και προπάντων ασφαλή κυνηγετική περίοδο.

Ο Πρόεδρος Τιπούρτης Τρύφων
Ο Γ.Γ. Μποζίκης Βασίλειος


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ