Αρχική » Grid with Sidebar » Κ.Σ. Μεγάρων : Αποκριάτικη εκδήλωση με τιμητικές βραβεύσεις

Κ.Σ. Μεγάρων : Αποκριάτικη εκδήλωση με τιμητικές βραβεύσεις

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Γέμισε το κέντρο Μαϊστράλι με μέλη και φίλους του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγάρων το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου για την αποκριάτικη χοροεσπερίδα τους, για την σύσφιξη των σχέσεων της κοινότητας των κυνηγών αλλά και για την απόδοση τιμητικών διακρίσεων σε άτομα τα οποία έχουν προσφέρει στο Σύλλογο.
 
Οι τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στην κ. Σοφία Οικονομοπούλου για την πολυετή και ευδόκιμη προσφορά υπηρεσιών στον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεγάρων από τη θέση της γραμματέως.
Όπως επίσης στον κ. Μάνο Μαρνέζο, κυναγωγό σκύλων “δεικτών”, πολυ-πρωταθλητή Ελλάδος στο πρακτικό κυνήγι πέρδικας και μπεκάτσας, καθώς και πρωταθλητή Ευρώπης.
 
 
Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων κ. Δημήτρης Καϊάφας, οι εκπρόσωποι του Δασαρχείου Μεγάρων κ.κ. Νικόλαος Γελάδας και Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.
Επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων Κλεάνθης Βαρελάς, Άγγελος Μακρυγιάννης, Μελέτης Λέλης, Σπύρος Νικολάου, Ελένη Μέξια.
 
Εξαιρετικοί οικοδεσπότες τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ιδιαίτερα ο πρόεδρος του Συλλόγου και δημοτικός σύμβουλος Μεγάρων Δημήτρης Δάλλας.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ