Αρχική » Grid with Sidebar » Κρητικός Λαγωνικός : Έκθεση μορφολογίας και αναγνώρισης στην ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017

Κρητικός Λαγωνικός : Έκθεση μορφολογίας και αναγνώρισης στην ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για τον Κρητικό Λαγωνικό στην Κριτσά Αγίου Νικολάου στις 4/3/2017. 
 
Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στην εξαιρετική πολιτιστική αίθουσα Λατώ χωρητικότητας 170 θέσεων ή οποία γέμισε κυριολεκτικά πραγματοποιήθηκε μία υψηλής ποιότητας παρουσίαση που αποζημίωσε το ακροατήριο. Από κάθε γωνιά της Κρήτης κυνηγοί και κυνόφιλοι πλαισίωσαν αυτή την εκδήλωση ενώ αξίζει να σταθούμε στην παρουσία των κυνηγετικών συλλόγων Ιεράπετρας, Νεάπολης, Λασιθίου, Ηρακλείου και Περάματος. 
 
 
Η διοργάνωση και η φιλοξενία από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου ήταν άψογη και η ηθική επιβράβευση από τα σχόλια των ακροατών ανεκτίμητη. 

SVESTONOF

Ο Όμιλος Κρητικού Λαγωνικού πραγματοποιεί έκθεση μορφολογίας και αναγνώρισης Κρητικών Λαγωνικών Κυριακή 9 Απριλίου στα πλαίσια της έκθεσης Κυνηγεσία 2017 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία. Κριτής σε αυτή μας την έκθεση ο Παντελής Καπετανάκος. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με email στο [email protected] με ονοματεπώνυμο και αποστολή του πιστοποιητικού ΒΕΑ για τον σκύλο που συμμετέχει. Για την αναγνώριση δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής

Απαραίτητες προϋποθέσεις: Ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας και μικροτσίπ Λήξη προθεσμίας συμμετοχών 27/3


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ