Αρχική » Grid with Sidebar » Θανατηφόρα επίθεση λύκων σε λαγόσκυλο στην Ψηλή Ράχη Δράμας

Θανατηφόρα επίθεση λύκων σε λαγόσκυλο στην Ψηλή Ράχη Δράμας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο νομός Δράμας ίσως είναι ο νομός όπου οι κυνηγοί έχουν τις περισσότερες απώλειες σκύλων από επιθέσεις λύκων. Μόνο τον τελευταίο μήνα έχουν καταγραφεί περισσότερες από πέντε θανατηφόρες επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα.

SVESTONOF

Αυτή τη φορά ο άτυχος ήταν ο ταμίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας κ. Γιάννης Βογιατζόγλου. Ο κ. Βογιατζόγλου την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου πήγε για κυνήγι λαγού στην Ψηλή Ράχη Δράμας. Ένα από τα σκυλιά του μια θηλυκιά ημίαιμη, ξέκοψε από τα υπόλοιπα σκυλιά βρίσκοντας έναν άλλο ντορό. Ο κ. Βογιατζόγλου άκουσε μια στριγγλιά και τότε κατάλαβε ότι κάκο συνέβη αφού πέρσι τέτοια εποχή είχε χάσει ακόμη ένα σκύλο από επίθεση λύκου στην ίδια περιοχή.

Μετά από λίγο και με τη βοήθεια του GPS καταφέρνει να φτάσει στο σημείο που άκουσε τη στριγγλιά και βλέπει τη σκυλίτσα του έτσι όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη περιοχή έχε πολλούς λύκους και τα περιστατικά είναι συνεχόμενα. Πριν λίγες ημέρες οι λύκοι έφαγαν ένα σκύλο στην αυλή ενός σπιτιού ενώ λύκοι έπνιξαν έσσερα τσοπανόσκυλα κτηνοτρόφου του χωριού τους τελευταίους μήνες.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ