Αρχική » Grid with Sidebar » Επιστολή των μελών των Εθνικών Ομάδων Πόιντερ και Σέττερ για τις κατηγορίες Πετρόχειλου

Επιστολή των μελών των Εθνικών Ομάδων Πόιντερ και Σέττερ για τις κατηγορίες Πετρόχειλου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βουνού για πόιντερ και σέττερ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία ο κ. Πετρόχειλος δεν μπόρεσε να λάβει μέρος λόγω βλάβης του οχήματός. Ο κ. Πετρόχειλος σε ανάρτησή τους στo facebook κατηγόρησε τα υπόλοιπα μέλη ότι δεν τον βοήθησαν ώστε να μπορέσει να λάβει μέρος στους αγώνες. Ο κ. Πετρόχειλος απευθύνθηκε εναντίων των υπόλοιπων μελών των εθνικών ομάδων και όχι κατά του Ομίλου Πόιντερ και Σέττερ. 

SVESTONOF

Τα μέλη των Εθνικών Ομάδων Πόιντερ και Σέττερ έστειλαν κοινή επιστολή στο ΔΣ του ΟΚΑΔΕ καλώντας τον να πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Η επιστολή έχει ως εξής :

Σχετικά με την αποκατάσταση της αλήθειας σε ότι αφορά τη βοήθεια ή μη της μεταφοράς της οικογένειας του κ. Πετρόχειλου σε Ιταλικό έδαφος οι παρακάτω υπογράφοντες σας αποστέλλουν αυτή την επιστολή. Επίσης παρακαλούν το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου να λάβει άμεσα θέση σχετικά με τα γραφόμενα του κ. Πετρόχειλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κατηγορείται αδίκως όλη η Ελληνική αποστολή αποκρύπτοντας σκοπίμως την αλήθεια. Με τις ενέργειές του έχουμε υποστεί τεράστια ηθική και επαγγελματική βλάβη καθώς δημοσιεύοντας ανακρίβειες και ψέματα στο  Facebook εκτοξεύονται αβίαστα χαρακτηρισμοί από διάφορους τυχάρπαστους ενάντιων των μελών της Εθνικής Ομάδας, κυναγωγών και ιδιοκτητών οι οποίοι εν μέσω οικονομικής κρίσης υπερέβαλαν εαυτούς για να συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βουνού. Ας δούμε λίγο πως έχουν τα πράγματα με την χρονολογική σειρά και όχι όπως αρέσκεται να παρουσιάζει η πλευρά του κ. Πετρόχειλου.
 
Πρώτον, η σημαντικότατη ζημιά στο όχημα του κ. Πετρόχειλου συνέβη αρκετά χιλιόμετρα (50) πριν μπει στο πλοίο και όχι στην Ιταλία (απώλεια λαδιών ή βαλβολινών στο πίσω διαφορικό με αποτέλεσμα την απώλεια κίνησης) άρα θα έπρεπε ο ίδιος ή να επισκευάσει το όχημα πριν μπει στο πλοίο ή να ενοικιάσει ένα όχημα επί Ελληνικού εδάφους.
 
Δεύτερον, σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού το οποίο διαρκεί 24 ώρες εκ μέρους της οικογένειας Πετρόχειλου από την οποία ταξίδευαν τρία (3) άτομα το μοναδικό άτομο το οποίο πλησίασε την Ελληνική αποστολή και μίλησε μαζί τους ήταν η κυρία Χ. Πετρόχειλου η οποία το μόνο που ανέφερε ήταν ότι πάθαμε ζημιά στο αυτοκίνητο και βρήκαμε στο internet να νοικιάσουμε μόλις φθάσουμε εκεί. 
 
Η κυρία κα. Πετροχειλου μας ανέφερε κιόλας χαρακτηριστικά : εσείς μπορείτε να ξεκινήσετε, εμείς θα σας βρούμε το βράδυ, γνωρίζουμε το δρόμο έχουμε ξαναπάει. Της εξηγήσαμε ότι υπάρχει προκαθορισμένο ραντεβού το βράδυ στην πόλη του Τρεβίζο με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης το οποίο τελικά ακυρώθηκε κατόπιν συνεννοήσεως αργά το βράδυ διότι η ώρα αφίξεως μας ήταν περασμένες έντεκα βραδινή. Στο σημείο μας περίμενε  ένας Ιταλός φίλος του κ. Νικολάου ο οποίος μας οδήγησε στο ξενοδοχείο στο οποίο διανυκτερεύσαμε. 
 
Ο κ. Πετρόχειλος σε όλο το ταξίδι ούτε που γύρισε να πει μια καλημέρα λες και ήμασταν ξένοι αλλά ούτε που πλησίασε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που ήταν όλοι μαζί. Σε καμία περίπτωση μέσα στο πλοίο δεν ζήτησε τη βοήθειά μας ώστε να δούμε πως μπορούμε να μεταφέρουμε ολόκληρη την οικογένεια (τρία άτομα συν τις αποσκευές του πράγμα το οποίο ήταν αδύνατο) παρά μόνο όταν είδε ότι δεν μπορεί να ενοικιάσει αυτοκίνητο άνευ πιστωτικής κάρτας και ενώ εμείς ήδη είχαμε απομακρυνθεί τουλάχιστον εκατό χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αγκόνα. 
 
Από πλευράς μας ο κ. Νικολάου αρθρογράφος του περιοδικού Κυνηγεσία και Κυνοφιλία ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στο όχημα του κ. Τζίρμπη προσπάθησε μέσω ενός γνωστού στο πλοίο Και κατοίκου της Αγκόνα να βρει μια λύση η οποία τελικά δεν κατέστη δυνατή. Επίσης την επόμενη ημέρα το πρωί μέσω του τηλεφώνου του κ. Τζίρμπη επικοινώνησε με τον μηχανικό στον οποίο είχε απευθυνθεί η οικογένεια του κ. Πετρόχειλου ώστε να γίνει κατανοητή η βλάβη του οχήματος και να επισκευαστεί πράγμα το οποίο επίσης δεν κατέστη δυνατόν. 
 
Σχετικά λοιπόν με τη μεταφορά της οικογένειας του κ. Πετρόχειλου δηλαδή των τριών ατόμων, των αποσκευών και του σκύλου τους σας δηλώνουμε ότι ουδέποτε μας ζητήθηκε αλλά και αν μας ζητούνταν θα ήταν αδύνατη διότι στα τρία Ελληνικά αυτοκίνητα ταξίδευαν ήδη δέκα άτομα με τις αποσκευές τους. Άρα ήταν αδύνατον να μεταφερθούν. Η πλευρά του κ. Πετρόχειλου σκοπίμως αφήνει να εννοηθεί ότι ταξίδευε μόνος του με το σκύλο του για να δημιουργηθούν εντυπώσεις στο κοινό το οποίο έχει σχηματίσει λάθος άποψη εκτοξεύοντας διάφορες ύβρεις οι οποίες προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη μας. 
 
Επίσης επειδή αναφέρθηκε ότι μπορούσε κάποιο άλλο μέλος της Εθνικής ομάδας να χρησιμοποιήσει την πιστωτική του κάρτα, σας δηλώνουμε ότι κανένα μέλος δεν είχε στην κατοχή του ώστε να νοικιάσει αυτοκίνητο στο όνομά του και να το χρησιμοποιήσει ο κ. Πετρόχειλος ο οποίος όπως προείπαμε στο 24ωρο ταξίδι εν πλω δεν μας πλησίασε καμία στιγμή. Παρά μόνο θυμήθηκε την σύμπνοια, την ομόνοια και την κοινή στρατηγική που απαιτείται να έχει κάθε Ελληνική αποστολή Εθνικής ομάδας κατόπιν εορτής.
 
Παρακαλώ για τις δέουσες ενέργειές σας και για την έκδοση δελτίου τύπου σχετικά με την αποκατάσταση της αλήθειας. Σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νόμιμου ενέργειας έναντι της ηθικής βλάβης στην οποία έχουμε υποστεί από τα δημοσιεύματα του κ. Πετρόχειλου στα Ελληνικά δικαστήρια.
 
Οι υπογράφοντες κυναγωγοί
 
Α. Π. Κοσμάς
Β. Χ. Ραπακούλιας
Γ. Γ. Στούμπος
Δ. Π. Παπαδόπουλος
Ε. Κ. Τσομπάνογλου”
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ