Αρχική » Grid with Sidebar » Εντυπωσιακή προσέλευση κυνηγών στο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΣ Θεσσαλονίκης

Εντυπωσιακή προσέλευση κυνηγών στο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΣ Θεσσαλονίκης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε εχθές το βράδυ ο ΚΣ Θεσσαλονίκης.
 
Μπορεί η έκφραση “πολύ μεγάλη επιτυχία” να χρησιμοποιείται κατά κόρων σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όμως αυτή τη φορά η έκφραση αυτή αντανακλά την πραγματικότητα.
 
Περισσότεροι από 200 κυνηγοί κατέκλυσαν την αίθουσα του  Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μετεώρων στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης για να ακούσουν τους ομιλητές να μιλούν  για πολύ ενδιαφέροντα κυνηγετικά θέματα.
 
 
Αρκετοί μάλιστα δεν μπόρεσαν να μπουν στην αίθουσα και έτσι τα μέλη του συλλόγου αποφάσισαν να επαναληφθεί το εν λόγω σεμινάριο σε ημερομηνία που θα καθοριστεί σύντομα.
 
Μπορεί πολλοί σύλλογοι να προσπαθούν να διοργανώσουν επιμορφωτικά σεμινάρια που να απευθύνονται σε νέους κυνηγούς όμως όταν δεν καταφέρνουν να φέρουν τους κυνηγούς στα σεμινάρια τότε είναι αυτό που λέμε “δώρο άδωρο”.
 
 
Ο Πρόεδρος του ΚΣ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Παντελάκης αφού ευχαρίστησε όλους τους κυνηγούς αλλά και τους ομιλητές τόνισε ότι τα σεμινάρια που διοργανώνει ο ΚΣ Θεσσαλονίκης απευθύνονται στους κυνηγούς όλων των συλλόγων της Θεσσαλονίκης.
Επίσης είπε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος που είδε στην αίθουσα κυνηγούς από τους περισσότερους συλλόγους του νομού.
 
Οι ομιλητές
 
Ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Τσικρικάς Δημήτρης στην ομιλία του μίλησε για τους κανόνες ευζωίας, υγεινής και μεταφοράς των κυνηγετικών σκύλων. Ένα θέμα ιδιαίτερα ενδδιαφέρων αφού οι πρόσφατες νομολογίες έχουν δημιουργήσει ένα ομιχλώδες τοπίο.
 
 
Ο Υπεύθυνος Θηροφυλακής της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Παπασπυρόπουλος Κώστας μίλησε για τους κανόνες συμεπριφοράς μεταξύ κυνηγών και θηροφυλάκων. 
 
Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο επιστημονικός συνεργάτης της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Αλέξανδρος Γκάσιος.
 
Πολλά σεμινάρια
 
Ας ελπίσουμε να συνεχίζει το ΔΣ του ΚΣ Θεσσαλονίκης με τον ίδιο ζήλο την διοργάνωση παρόμοιων σεμιναρίων και να ανοίξει ο δρόμος για την συσπείρωση των κυνηγών γύρω από τους κυνηγετικούς συλλόγους.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ