Αρχική » Grid with Sidebar » Αναδάσωση στο Γουδί με συμμετοχή της Δ’ ΚΟΣΕ …VIDEO

Αναδάσωση στο Γουδί με συμμετοχή της Δ’ ΚΟΣΕ …VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη αναδάσωση αστικού χώρου στο Γουδί από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τη δράση “Όλοι Μαζί Μπορούμε” , την Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος και από τη δημοτική παράταξη “Ζωγράφου Μπροστά – Ακομμάτιστη Δημοτική Ένωση” με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.
 

SVESTONOF
Στην αναδάσωση από την Δ’ ΚΟΣΕ πήρε μέρος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Σταθόπουλος και οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Βαγγέλης Ρωμανός, Θεόδωρος Κύριος και Κώστας Θεοδωρακόπουλος.
 
 
Το έργο της θηροφυλακής έγινε γνωστό σε όλο την Ελλάδα μέσα από τις κάμερες του ΣΚΑΙ που κάλυπτε την δράση, όμως το μεγαλύτερο όφελος ήταν η ομιλία του Υπ. Δημάρχου Ζωγράφου και Αντιπροέδρου του ΣΠΑΥ κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου στους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου που συμμετείχαν στην αναδάσωση. Οι μαθητές μέσα από την ομιλία του κ. Αγγελόπουλου έμαθαν τι είναι η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και  για το έργο της.
 
 
Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια της εταιρείας INVITE και του Νίκου Μηνά καθώς και η προσφορά των δένδρων από τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.
 
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ