Αρχική » Grid with Sidebar » Άνω – κάτω οι «φιλόζωοι» για υπόθεση… παιδεραστίας!

Άνω – κάτω οι «φιλόζωοι» για υπόθεση… παιδεραστίας!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

ΣΑΝ… βόμβα έπεσε στον χώρο των φιλοζωικών οργανώσεων και σωματείων η είδηση για μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, που εκδικάστηκε την Παρασκευή στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Από τον ορυμαγδό που ξέσπασε στα σοσιαλ μίντια καταλαβαίνουμε ότι ο «ορυμαγδός» δεν προέρχεται μόνο από τη «φύση» της υπόθεσης, αλλά και από το γεγονός ότι ο άνθρωπος που καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο για «κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια και κατάχρηση ανηλίκων», φέρεται ταυτόχρονα να είναι και… προβεβλημένο στέλεχος του «ζωοφιλικού κινήματος» στη χώρα μας!

SVESTONOF

Συγκεκριμένα:

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών και επτά μηνών με τριετή αναστολή έναν 28χρονο μαέστρο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 28χρονος μουσικός κρίθηκε ένοχος για κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια και κατάχρηση ανηλίκων καθώς και για άσκηση παράνομης βίας. Κατά το ίδιο δημοσίευμα, πρόκειται για μαέστρο ιδιωτικής ορχήστρας, την οποία το voria.gr συγκεκριμενοποιεί, κάνοντας λόγο για Συμφωνική Ορχήστρα Νέων με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης λάμβαναν χώρα από το 2014 έως τις αρχές του 2017 σε βάρος δύο ανηλίκων μελών της ορχήστρας, που ήταν τότε σε ηλικία 15 ετών.

Η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας που έφτασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία διέταξε τη διενέργεια έρευνας.

Αυτή τη στιγμή, όμως, μία από τις μεγαλύτερες φιλοζωικές οργανώνεις της χώρας φαίνεται να κάθεται σε… «αναμμένα κάρβουνα», γιατί ο πρωτόδικα καταδικασθείς ήταν ενεργότατο μέλος της οργάνωσης και απέκτησε πρόσφατα και σημαίνουσα θέση στην οργανωτική πυραμίδα της.

Ο…. εν λόγω μαέστρος, μάλιστα, ήταν προσωπική επιλογή και «δεξί χέρι» της λαλίστατης Πρόεδρου της οργάνωσης, η οποία και προφανώς τώρα θα ήθελε να… ανοίξει η γη και να την καταπιεί!

Πριν λίγους μήνες, η…. Πρόεδρος είχε εκδώσει και διθυραμβική ανακοίνωση, με την οποία εξυμνούσε τις αρετές του μαέστρου και γνωστοποιούσε στο πανελλήνιο τον κομβικό ρόλο του στο οργανόγραμμα της οργάνωσης.

Άγνωστο παραμένει, ακόμα, εάν… η Πρόεδρος γνώριζε ή όχι την εκκρεμότητα του μαέστρου με την Δικαιοσύνη, και μάλιστα για ένα αδίκημα μεγάλης ηθικής απαξίας, σαν αυτό που πρωτοδίκως καταδικάστηκε…

Πάντως, μέχρι στιγμής η… Πρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης δεν έχει αντιδράσει στην είδηση της καταδίκης του συνεργάτη της, κάτι που προκαλεί εντύπωση και έρχεται σε αντίθεση με τον «λαλίστατο» χαρακτήρα της…

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ