656


Η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας και περιχώρων, έδωσε στην αίθουσα συνεδριάσεων των γραφείων της, την ονομασία του μέλους της, Αναστάσιου Γεροδήμου , που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το Φλεβάρη του 2017
Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος, από τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, ημερομηνία που έπεφτε σαν κεραυνός στο Ζάρκο και στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας η τραγική είδηση της απώλειας ενός 25χρονου παλικαριού, του Αναστάσιου Γεροδήμου, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα.
Ο 25χρονος Τάσος, μέλος της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας και Περιχώρων, έχανε τη ζωή του στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος και στην βαθιά θλίψη τους οικείους και τους συγγενείς του, όπως φυσικά και τους κυνηγούς, φίλους του, μιας και αποτελούσε κι εκείνος με τη σειρά του, έναν εκ των πρωτεργατών της κίνησης για τη σύσταση του τοπικού Οργάνου της Φαρκαδόνας.
Δυο χρόνια μετά την ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας και περιχώρων, δεν ξεχνά τον Τάσο. Σε συνεδρίαση του Σώματος, αποφάσισαν να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου παλικαριού, μέλος του Συλλόγου, δίνοντας ως ένδειξη τιμής και σεβασμού, το όνομά του, σε αίθουσα που στεγάζονται τα γραφεία του τοπικού οργάνου. Πλέον με απόφαση του Συλλόγου, το όνομα του 25χρονου, δόθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων, σε ένδειξη αγάπης, σεβασμού και τιμής για τα όσα προσέφερε στο Σύλλογο.
Σημειωτέον ότι ο Αναστάσιος Γεροδήμος είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2017.
Ο άτυχος νέος λίγες ώρες πριν το δυστύχημα συμμετείχε στην χοροεσπερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας. Στις 3 περίπου τα ξημερώματα μεταβαίνοντας από τη Φαρκαδόνα στη Λάρισα όπου διέμενε, υπό άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του, στο ύψος του Κέντρου Αποκατάστασης «Animus», επί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα φωτισμού. Οι άνδρες της πυροσβεστικής προσέγγισαν άμεσα το σημείο και απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό άνδρα που ήταν ήδη νεκρός μιας και ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.
http://krinitrikalon.gr
