Αρχική » Grid with Sidebar » Υιοθέτησαν κουτάβι και τους βγήκε… κογιότ

Υιοθέτησαν κουτάβι και τους βγήκε… κογιότ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μια οικογένεια από τη Μασαχουσέτη βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν αποφάσισε να δώσει ένα νέο ξεκίνημα σε ένα αδέσποτο κουτάβι και το έφερε στο σπίτι της.

SVESTONOF

Η οικογένεια έσωσε ένα κουτάβι που το βρήκε σε άσχημη κατάσταση στην άκρη του δρόμου αλλά όταν έσπευσαν σε κτηνιάτρους για του τυπικούς ελέγχους, κατέληξαν γρήγορα στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για κογιότ

Σύμφωνα με το Κέντρο Άγριας Ζωής του Κέιπ στο Μπάρνσταμπλ, το μικρό κογιότ φάνηκε να έχει χωριστεί από την οικογένεια του σε πολύ νεαρή ηλικία.

Βρέθηκε «περιπλανώμενο και ταλαιπωρημένο στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου», είπε το κέντρο.

«Στη συνέχεια μεταφέρθηκε κατά λάθος στο σπίτι από μιαοικογένεια αφού κατά λάθος το θεώρησα χαμένο κουτάβι. Αφού συνειδητοποίησαν το μπέρδεμά τους, μας κάλεσαν για βοήθεια.

Με τη βοήθεια του Τμήματος Μαζικής Δημόσιας Υγείας μπορέσαμε να προσδιορίσουμε ότι δεν υπήρχε δυνητικός κίνδυνος έκθεσης στη λύσσα και μπορέσαμε να τον καθαρίσουμε για περίθαλψη και δώσαμε άδεια για αποκατάσταση από τη Mass Wildlife», πρόσθεσε το κέντρο.

Το κουτάβι κογιότ αναρρώνει στον θάλαμο απομόνωσης του κέντρου. Ένας ανάδοχος αδερφός από την Κλινική Άγριας Ζωής του Ρόουντ Άιλαντ έφτασε στο κέντρο Barnstable και θα παρουσιαστεί σύντομα στο κουτάβι.

Πηγή: theguardian.com

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ