Αρχική » Grid with Sidebar » Β. Μπαλατσός: Τα αγριογούρουνα έγιναν ημίαιμα πλέον και μπαίνουν και στις πόλεις!…VIDEO

Β. Μπαλατσός: Τα αγριογούρουνα έγιναν ημίαιμα πλέον και μπαίνουν και στις πόλεις!…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το θέμα των ζημιών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα από την επέλαση των αγριογούρουνων από διάφορες αγροτικές περιοχές της Θεσσαλίας κλήθηκε να σχολιάσει στη Θεσσαλία Τηλεόραση ο Βαγγέλης Μπαλατσός που είναι πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας. Στάθηκε ιδιαίτερα στον υπερπληθυσμό και στο γεγονός πως η αύξηση του αριθμού τους οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως έχουν εξελιχθεί σε ημίαιμα εξαιτίας της ελεύθερης βοσκής στο παρελθόν. Με αυτόν τον τρόπο γεννούν πολλά περισσότερα σε σχέση με το παρελθόν.

SVESTONOF

Εκτός από τις ζημιές που καταγράφονται σε αγροτικές καλλιέργειες αλλά και τους κινδύνους σύγκρουσης με οχήματα στους δρόμους, κρούει παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση της πανώλης στα Βαλκάνια που θα επιφέρει μεγάλη καταστροφή στην οικονομία της χώρας.

Μάλιστα έκανε και την πρόβλεψη πως παρά την παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, από τις 20 Γενάρη που τελείωνε η περίοδος κυνηγιού του αγριογούρουνου να φτάσει μέχρι τέλη Φλεβάρη, πάλι θα υπάρχει το πρόβλημα.

Πηγή :https://www.thessaliatv.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ