Αρχική » Grid with Sidebar » Β. Μπαλατσός : Η λαθροθηρία δεν είναι ατύχημα…

Β. Μπαλατσός : Η λαθροθηρία δεν είναι ατύχημα…

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας  και Ν. Σποράδων θα ήθελε να συγχαρεί τον πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανακόψουν ακόμη ένα περιστατικό λαθροθηρίας.

SVESTONOF

Με αφορμή το ανωτέρω γεγονός θα ήθελα να επισημάνω για ακόμη μια φορά το τεράστιο έργο που παράγεται από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή από το 2000  -έτος ίδρυσής της –  έως και σήμερα. Όλοι οι συνάδελφοι κυνηγοί θα πρέπει να συνεπικουρούν στην οργανωμένη προσπάθεια , για την πάταξη της λαθροθηρίας και τη φύλαξη της άγριας πανίδας ,που γίνεται από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή και τις Κυνηγετικές Οργανώσεις  καθημερινά και αδιάκοπα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό , το οποίο είναι ένα από τα πολλά που έχουν καταγραφεί, ας γίνει μάθημα σε όλους αυτούς που μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και με δόλιο τρόπο προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα της κυνηγετικής οικογένειας , ενισχύοντας τέτοιου είδους συμπεριφορές , χαρακτηρίζοντάς τες ως ατύχημα.

Η λαθροθηρία δεν είναι ατύχημα…

Μάλιστα ένας εκ των τριών που συνελήφθηκαν είναι ενεργό μέλος του παρασυλλόγου που εδρεύει στα Τρίκαλα.

Ως πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ. καλώ όλους τους συναδέλφους κυνηγούς  – το υγιές κομμάτι  της κυνηγετικής οικογένειας – να συνδράμουν με κάθε τρόπο και να οχυρώσουν τη συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται δεκαετίες από όλες τις βαθμίδες των  αναγνωρισμένων σωματείων συνεργαζόμενα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος   – Κυνηγετικοί Σύλλογοι, Κυνηγετικές Ομοσπονδιες, Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος- για την πάταξη της λαθροθηρίας .

Ο στόχος είναι ένας και κοινός …

Όλοι μαζί  μπορούμε.

Βαγγέλης Μπαλατσός
Πρόεδρος Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ