Αρχική » Grid with Sidebar » Τρόμος για γυναίκα οδηγό: Αγριογούρουνο έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο

Τρόμος για γυναίκα οδηγό: Αγριογούρουνο έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο

by iHunt
Τρόμος για γυναίκα οδηγό: Αγριογούρουνο έπεσε επάνω στο αυτοκίνητό

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

«Άγιο είχε» Ευβοιώτισσα που προχθές το βράδυ οδηγούσε στον κεντρικό δρόμο από τον Αλμυροπόταμο προς τα Ζάρκα καθώς ανεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο.

SVESTONOF

Σύμφωνα με το evima.gr, tο άγριο ζώο πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να το αποφύγει και έτσι να συγκρουστεί μαζί του με αποτέλεσμα το ζώο να σκοτωθεί και το αυτοκίνητο της να πάθει πολύ μεγάλη ζημιά καθώς ουσιαστικά έγινε κομμάτια.

Ευτυχώς εκείνη δεν τραυματίστηκε.

Τα αγριογούρουνα τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα στην Εύβοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ernest Hemingway: Ζωή σαν μυθιστόρημα

Ειδικότερα την τελευταία τετραετία, τα συναντά κανείς… οπουδήποτε. Τα έχουμε δει μέσα σε αυλές σπιτιών σε χωριά, στους δρόμους πόλεων κι ακόμα και στα νερά του Ευρίπου, στη Χαλκίδα, να κολυμπούν. Ως εδώ καλά, όμως, το θέμα που έχει ανακύψει με τα αγριογούρουνα το τελευταίο διάστημα παίρνει διαστάσεις και προβληματίζει.

Εκτός του ότι υπάρχει δεδομένα υπερπληθυσμός, για αυτό και στην Εύβοια κυνηγετικοί σύλλογοι σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς έχουν άδεια να κυνηγούν τα αγριογούρουνα όλο τον χρόνο, πλέον υπάρχουν και ζημιές. Ειδικά σε καλλιέργειες, όπου όταν «πέσουν» μέσα τα αγριογούρουνα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Διότι δεν τρώνε απλά κάποια από τα φυτά και τα κηπευτικά, αλλά… οργώνουν ολόκληρα χωράφια. Οι κάτοικοι, ειδικά στα χωριά της Εύβοιας, αναζητούν διάφορους τρόπους να γλιτώσουν τις καλλιέργειές τους από τα αγριογούρουνα, ενώ αναρωτιούνται παράλληλα ποιος θα τους αποζημιώσει για τις καταστροφές που έχουν υποστεί.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ