Αρχική » Grid with Sidebar » Τροχαίο με θύμα ζαρκάδι στο Δομοκό

Τροχαίο με θύμα ζαρκάδι στο Δομοκό

by iHunt
Τροχαίο με θύμα ζαρκάδι στο Δομοκό

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το άτυχο ζώο δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες αστυνομικών και της υπεύθυνης του Δήμου Δομοκού να το κρατήσουν στη ζωή

SVESTONOF

Ένα ζαρκάδι νεκρό μετά από τροχαίο ατύχημα το πρωί της Παρασκευής (31/5) σε δρόμο κοντά στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δομοκού. Το ζαρκάδι χτυπήθηκε από διερχόμενο οδηγό και κατέληξε εκτός δρόμου σε χαντάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Τα ζαρκάδια έφτασαν στη Λιβαδειά…..

Το τραυματισμένο ζαρκάδι εντόπισαν αστυνομικοί που διήλθαν από το σημείο και ειδοποίησαν την αρμόδια για τα ζώα υπηρεσία του Δήμου. Αστυνομικοί και το μέλος της επιτροπής του Δήμου Δομοκού κ. Λαμπρινή Σύρου ανέσυραν το ζώο από το χαντάκι αλλά αυτό δεν τα κατάφερε.

Ειδοποιήθηκε ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ ο οποίος και δεν χρειάστηκε να επέμβει τελικά και δόθηκαν οδηγίες για την υγειονομική ταφή του ζώου από το Δήμο Δομοκού.

Τροχαίο με θύμα ζαρκάδι στο Δομοκό

Παρότι η κινητοποίηση για τη διάσωση του ζώου δεν είχε αίσιο τέλος, η κ. Λαμπρινή Σύρου θέλησε μέσω του iLamia.gr να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για την ευαισθησία που έδειξαν αλλά και την βοήθεια που πρόσφεραν στο περιστατικό.

 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ