Αρχική » Grid with Sidebar » Τροχαίο με λύκο στο Γαλλικό του Κιλκίς

Τροχαίο με λύκο στο Γαλλικό του Κιλκίς

by iHunt
τροχαίο με λύκο

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τροχαίο με λύκο στο Γαλλικό του Κιλκίς

Σε θέμα ημερήσιας διάταξης έχει εξελιχτεί στην χώρα μας ο κατά τα άλλα “σπάνιος” λύκος.

SVESTONOF

ΝΕΟ τροχαίο με λύκο σημειώθηκε αυτή την φορά λίγο έξω από το χωριό Γαλλικός του νομού Κιλκίς, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης Κιλκίς.

Το “σπάνιο” αγρίμι, ένας μεγαλόσωμος θηλυκός λύκος εντοπίστηκε πριν 2 μέρες από τον διερχόμενο συνάδερφο κυνηγό, Γιώργο Ανδρίκο ο οποίος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες και εφιστά την προσοχή στους συμπολίτες του καθώς τα περιστατικά εμφάνισης λύκων έχουν αυξηθεί σε ιδιαίτερα ανησυχητικό βαθμό στην ευρύτερη περιοχή, ενώ έχουν παρατηρηθεί και εξαφανίσεις αδέσποτων σκυλιών αλλά και γατιών.

Αυτό που κάποιος εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί είναι πόσοι λύκοι υπάρχουν άραγε όταν σκοτώνονται τόσοι πολλοί κάθε χρόνο σε τροχαία ; Πάντως σίγουρα όχι 700 και 1000 που ισχυρίζονται οι ΜΚΟ που ασχολούνται με τον λύκο.

Γιατί όμως συνεχίζουν να επιμένουν να διατυμπανίζουν ότι υπάρχουν μόνο 700 έως 1000 λύκοι σε όλη την Ελλάδα ;;; (πρόκειται για νούμερα που έχουν προκύψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα που δεν θα τη μάθουμε ποτέ αν δεν γίνει καταμέτρηση των λύκων από ανεξάρτητο και αξιόπιστο οργανισμό).

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ