Αρχική » Grid with Sidebar » Τροχαίο με αγριογούρουνο : Έπεσε πάνω σε ταξί στην Αλεξανδρούπολη

Τροχαίο με αγριογούρουνο : Έπεσε πάνω σε ταξί στην Αλεξανδρούπολη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τροχαίο με αγριογούρουνο : Έπεσε πάνω σε ταξί στην Αλεξανδρούπολη

Μεγάλο πρόβλημα παρατηρείται τελευταία από την εμφάνιση αγριογούρουνων στην περιοχή του Έβρου. Οδηγοί παραπονούνται ότι ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες συναντούν στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου αγριογούρουνα να διασχίζουν το δρόμο με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των ιδίων και του αυτοκίνητου τους που κινείται με συγκεκριμένη ταχύτητα.

SVESTONOF

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη χθες στις 22.30 μμ. όταν ταξί με έδρα την Αλεξανδρούπολη κατευθυνόμενο προς Αλεξανδρούπολη, στο ύψος της Θυμαριάς συγκρούστηκε με αγριογούρουνο (σύμφωνα με την μαρτυρία του οδηγού πάνω από 250 κιλά) που περνούσε το δρόμο ερχόμενο από την ανατολική πλευρά του νομού, για να περάσει απέναντι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή τόσο ώστε ένα ανοίξουν και οι αερόσακοι προκαλώντας στο αυτοκίνητο ζημίες της τάξης των 4.000 ευρώ. Ευτυχώς ο οδηγός δεν είχε κάποιον επιβάτη στο αυτοκίνητο ενώ το γεγονός ότι έτρεχε μόλις με 70 χλμ τον έσωσε από τα χειρότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ανταπόκριση περασμάτων : Οι φάσσες έδωσαν δυναμικό παρών σήμερα….19/10/2023

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο συνεργείο προς επιδιόρθωση, ενώ όπως αναφέρθηκε από τον ιδιοκτήτη, δυστυχώς δεν υπάρχει αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία για τέτοια περιστατικά, ούτε στην Εγνατία αλλά ούτε και στην Εθνική οδό.

Εκτός των άλλων η επιδιόρθωση θα διαρκέσει περίπου 10 ημέρες κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην εργασία και τον βιοπορισμό του οδηγού.

Πηγή: ertnews.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ