Αρχική » Grid with Sidebar » To Suzuki Jimny με δύο επιπλέον πόρτες

To Suzuki Jimny με δύο επιπλέον πόρτες

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εν ευθέτω χρόνω η Suzuki θα παρουσιάσει μία νέα έκδοση του Jimny που θα διαφοροποιείται αρκετά από το τρίθυρο μοντέλο.

SVESTONOF

Το τετρακίνητο μοντέλο του Ιάπωνα κατασκευαστή, είναι ικανό να μεταφέρει τους επιβάτες του σε μία μεγάλη ποικιλία διαδρομών, εν τούτοις ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματά του είναι οι εξαιρετικά περιορισμένοι χώροι της καμπίνας, ιδιαίτερα για τους μεγαλόσωμους ανθρώπους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιαπωνικού Τύπου, η Suzuki ήδη εξελίσσει την έκδοση Jimny Long, η οποία θα διαθέτει μεγαλύτερες διαστάσεις, σημαντικότερη αυτή του μεταξονίου που πλέον θα είναι αυξημένο κατά 30 cm, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, όπως και δύο επιπλέον πόρτες. Χαρακτηριστικές είναι και οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που μας παρουσιάζει το στούντιο Kolesa. Πέραν των παραπάνω, το νέο Jimny Long θα διαθέτει επίσης νέα μάσκα με επανασχεδιασμένη γρίλια και διαφορετικούς τροχούς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το πεντάθυρο Jimny θα διαθέτει και μία νέα γκάμα κινητήρων, που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνει ένα υπερτροφοδοτούμενο σύνολο με ήπια υβριδική τεχνολογία. Πολύ πιθανό να τοποθετηθεί ο γνωστός μας από τα Vitara και S-Cross των 1,4 lt, τεχνολογίας BoosterJet, με απόδοση 129 PS

Αρχικά, η επίσημη παρουσίαση του Suzuki Jimny Long είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2021 και πιο συγκεκριμένα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο. Λόγω πανδημίας όμως, η συγκεκριμένη εκδήλωση ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα η έλευσή του να καθυστερήσει μέχρι το 2022.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ