Αρχική » Grid with Sidebar » To Suzuki Jimny μετατρέπεται σε αγροτικό τσέπης

To Suzuki Jimny μετατρέπεται σε αγροτικό τσέπης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε ένα σκληροτράχηλο pickup μετέτρεψε την πρώτη γενιά του Suzuki Jimny η βρετανικής καταγωγής Yomper, χαρίζοντας μια δεύτερη ευκαιρία στο γνωστό σε όλους offroader.

SVESTONOF

Μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή δίνει η βρετανικής καταγωγής Yomper στο πρώτης γενιάς Suzuki Jimny, μετατρέποντας το γνωστό σε όλους και καταξιωμένο offroader σε έναν pickup «τσέπης».

H μετασκευή της Yomper έρχεται να δημιουργήσει ένα «αγροτικό» αστικών διαστάσεων και προδιαγραφών επενδύοντας την αποδεδειγμένη στον χρόνο αντοχή του Suzuki Jimny καθώς και στις εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Στον χώρο φόρτωσης του Suzuki Jimny Pickup μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα μέγιστου βάρους 500 κιλών, ενώ πέρα από τις εμφανείς παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο αμάξωμα ώστε βρεθεί ο απαραίτητος χώρος για την «καρότσα», η Yomper προχώρησε σε μια σειρά αναβαθμίσεων και στα μηχανικά μέρη του ιαπωνικού μοντέλου.

Ειδικότερα, αντικατέστησε τους αποσβεστήρες και τους ελαστικούς συνδέσμους της ανάρτησης, ενώ τοποθέτησε στη θέση των ταμπούρων στον πίσω άξονα, δισκόφρενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η pickup μετασκευή του Suzuki Jimny προσφέρεται σε δύο εκδόσεις αμαξώματος, με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο, και συνοδεύεται από εγγύηση 12 μηνών.

Κάτω από το καπό του ιαπωνικού pickup εξακολουθεί να βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,3 λίτρου, ο οποίος με τη σειρά του έχει αναβαθμιστεί και επί της ουσίας ανακατασκευαστεί αποκτώντας την απαιτούμενη αξιοπιστία.

Σε ό,τι αφορά στην τιμή του, ξεκινά από το επίπεδο των 20.000 ευρώ και φυσικά ακολουθεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο υποψήφιος αγοραστής του.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ