Αρχική » Grid with Sidebar » Τι ξέρει η κα Μπομπολάκη και δεν μας το λέει;

Τι ξέρει η κα Μπομπολάκη και δεν μας το λέει;

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τον Ιανουάριο του 2022 η αυτοαποκαλούμενη ως «Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία» (της κας Μπομπολάκη) κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (Σ.τ.Ε.), προσφυγή Ακύρωσης της ρυθμιστικής Απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας για το κυνήγι για την κυνηγετική περίοδο 2021-2022.

SVESTONOF

Πρόκειται για την ίδια «φιλοζωική» οργάνωση που αγωνίστηκε και αγωνίζεται για τη συνολική υποχρεωτική στείρωση όλων των κατοικίδιων ζώων στη χώρα μας, και η οποία εκ του καταστατικού της αγωνίζεται για την αποκλειστική χορτοφαγία και τον βιγκανισμό.

Προχθές με ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook η κα Μπομπολάκη δείχνει απογοητευμένη από την Ελληνική Δικαιοσύνη και το Συμβούλιο Επικρατείας.

Μήπως ξέρει κάτι παραπάνω αλλά δυσκολεύεται να το πει όσο αφορά την έκβαση της απόφασης για την προσφυγή Ακύρωσης της ρυθμιστικής Απόφασης του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας για το κυνήγι για την κυνηγετική περίοδο 2021-2022;

Δείτε την ανάρτηση της και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.

Τα δικαστήρια ανοίγουν το Σεπτέμβριο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές όποτε ας κάνουμε υπομονή μέχρι τότε.

Τα τελευταία 20 χρόνια πολλές φορές έγιναν προσφυγές στο ΣτΕ για ακύρωσης της ρυθμιστικής απόφασης θήρας αλλά πάντα έπεφταν στο κενό. Γιατί;

Γιατί η ρυθμιστική κάθε έτους βγαίνει για περισσότερο από μια 20ετία τώρα, με τις Κυνηγετικές Οργανώσεις να έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες επιστημονικές μελέτες, να έχουν συνεργασθεί με πολυάριθμα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, να έχουν διεξάγει ένα πλήθος καταμετρήσεων επί του πεδίου, ώστε να μπορούν να αποδείξουν στον οποιονδήποτε ότι το κυνήγι στην Ελλάδα περιφρουρεί τον αειφορικό και διαχειριστικό χαρακτήρα του.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ