Αρχική » Grid with Sidebar » Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνο… κόβει βόλτες σε πλατεία στην Τριανδρία…VIDEO

Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνο… κόβει βόλτες σε πλατεία στην Τριανδρία…VIDEO

Viral έγινε το βίντεο στο TikTok

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αγριογούρουνο κάνει… αμέριμνο βόλτες στο κέντρο της Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικά 24ωρα και έχει καταγραφεί σε βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

SVESTONOF

Το αγριογούρουνο εμφανίζεται να κόβει βόλτες στην κεντρική πλατεία και να περνάει ανάμεσα σε πολίτες, οι οποίοι αιφνιδιάζονται μεν από την παρουσία του αλλά δεν δείχνουν να τρομάζουν. Κάποιοι, βγάζουν το κινητό τους τηλέφωνο για να καταγράψουν την σκηνή σε βίντεο. Το αγριογούρουνο επιταχύνει το βήμα του και απομακρύνεται σε ένα πιο ήσυχο σημείο της πλατείας. Μετά, τα ίχνη του χάνονται.

Χρήστης του TikTok δημοσίευσε ένα βίντεο όπου καταγράφεται το αγριογούρουνο και η αντίδραση των αυτοπτών μαρτύρων. Εκατοντάδες χρήστες του μέσου έχουν σπεύσει να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση, η οποία έχει κερδίσει χιλιάδες like.

@ladaagapimono @lada2 #ladaagapimono #greektiktok #fly ♬ Comedy Scenes – Comical, stupid, silly, loose, comical, farce(1295330) – Ponetto

Σημειώνεται ότι πριν από μερικούς μήνες είχε σημάνει «συναγερμός» στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε αυξηθεί η εμφάνιση αγριογούρουνων σε κατοικημένες ζώνες της πόλης. Τα αγριογούρουνα εμφανίζονταν σε διάφορες συνοικίες, ψάχνοντας τροφή σε κάδους απορριμμάτων ή δέντρα.

Κάτοικοι ανέφεραν, μάλιστα, ότι είχαν σχηματιστεί αγέλες αγριογούρουνων, που έκαναν την εμφάνισή τους στις αυλές σπιτιών και σε κοινόχρηστους χώρους όπου συχνάζουν πολίτες και μικρά παιδιά. Σε επιστολή του, ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, είχε εκπέμψει SOS για τον κίνδυνο πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ