Αρχική » Grid with Sidebar » Θεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων προκαλεί τρόμο στα Πυλαιώτικα – Κάτοικοι παίρνουν ταξί για μικρές αποστάσεις

Θεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων προκαλεί τρόμο στα Πυλαιώτικα – Κάτοικοι παίρνουν ταξί για μικρές αποστάσεις

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Οι κατοίκους κρούουν «καμπανάκι» κινδύνου για την ασφάλειά τους.

SVESTONOF

Φόβο και τρόμο προκαλεί σε όσους κινούνται στα Πυλαιώτικα στη Θεσσαλονίκη η εμφάνιση αγέλης σκύλων στην περιοχή, με τους κατοίκους να κρούουν «καμπανάκι» για την ασφάλειά τους μέσω των social media.

Κάτοικος της περιοχής προχώρησε σε ανάρτηση σχετικού βίντεο στη σελίδα «Θεσσαλονίκη – Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα.» στο facebook τονίζοντας ότι «υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος». Αναφέρει δε, ότι «ήδη έχει επιτεθεί σε διερχόμενους».

Σε σχόλια στην εν λόγω δημοσίευση αναφέρεται ότι κάτοικοι αναγκάζονται να παίρνουν ταξί ακόμη και για μετακινήσεις 200 μέτρων ώστε να είναι ασφαλείς.

Σύμφωνα με το seleo.gr η εμφάνιση της αγέλης έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις όπως αποτυπώνονται στο διαδίκτυο ενώ δεν λείπουν και οι διαφωνίες μεταξύ των κατοίκων όσον αφορά τη διαχείριση της κατάστασης.

Σύμφωνα με χθεσινή (09/05/22) ανάρτηση στη σελίδα «Εδώ Πυλαία…» στο facebook, άγνωστοι έριξαν φόλες στα Πυλαιώτικα επί της Ψελλού με Γεννηματά πιθανώς με στόχο την αγέλη των σκύλων.

Πηγή :in.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ