Αρχική » Grid with Sidebar » Συνεχίζει το ίδιο βιολί η Νατάσα Μπομπολάκη

Συνεχίζει το ίδιο βιολί η Νατάσα Μπομπολάκη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εδώ και λίγο καιρό η κα. Νατάσσα Μπομπολάκη δεν είναι Πρόεδρος της ΠΦΠΟ της οργάνωσης που η ίδια ίδρυσε. Δεν άργησε βέβαια να ανοίξει ένα καινούργιο “μαγαζί¨, τη ΝΕΜΕΣΙΣ όμως από ότι φαίνεται συνεχίζει το ίδιο βιολί….

SVESTONOF

Παρά τη μεγάλη σφαλιάρα που έφαγε από το Συμβούλιο Επικρατείας συνεχίζει να ασχολείται και μάλιστα με τα ιδια επιχειρήματα με τη ρυθμιστική. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε από το νέο της “μαγαζί”, τη Νέμεσις :

Η αναμενόμενη ρυθμιστική απόφαση για το κυνήγι θα ρυθμίσει ή για μια ακόμη φορά θα απορρυθμίσει τη Φύση;

Μια ακόμη ρυθμιστική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες ημέρες, που θα ρυθμίζει ή θα απορρυθμίζει τα της κυνηγετικής περιόδου 2023-2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Μπομπολάκη : Οι κυνηγοί σκοτώνουν τα βελανίδια κι έτσι oi αγριόχοιροι μετακινούνται στις πόλεις….VIDEO

Οι πολιτικές του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειες επαναλαμβάνονται μονότονα και κουραστικά, οι ίδιες και οι ίδιες χρόνια τώρα με ελάχιστες αλλαγές για τα μάτια του κόσμου και που δεν αλλάζουν αυτό που οι πάντες γνωρίζουν .

Ότι δηλαδή γίνονται κατ’ επιταγή των κυνηγετικών φορέων και της Κ.Σ.Ε.

Πάντα δε με το γνωστό κερασάκι στη τούρτα, ότι δήθεν βασίζονται σε μελέτες, αυτές τις γνωστές- άγνωστες πληρωμένες μελέτες, που γράφονται έτσι, ώστε να ικανοποιούν τις θέσεις των κυνηγών, σκονισμένες πια από τη πολυπολυκαιρία (κατά το
πολυπολιτισμικός).

Αν δεν αλλάξει ριζικά η πολιτική, η οπτική, η κατεύθυνση και η, ως ναρκωτική ουσία στην οποία έχουν εθιστεί, εξάρτηση όλων των ηγεσιών του ΥΠΕΝ από το κυνηγετικό λόμπι, αν δεν εναρμονιστεί στα νέα δεδομένα της κλιματικής κρίσης και της
εξαφάνισης των ειδών, αν δεν εναρμονιστεί με τα ψηφίσματα και τις οδηγίες της Ε.Ε, αν δε λάβει σοβαρά υπόψη της ούτε κι αυτή τη φορά τις προτάσεις και εισηγήσεις των Περιβαλλοντικών Φορέων, μεταξύ αυτών και της Ομοσπονδίας μας, και συνεχίσει και αυτή τη φορά να συντάσσεται με τα συμφέροντα των αποκαλούμενων « ρυθμιστών της φύσης» , (απορυθμιστών θα λέγαμε εμείς), τότε η λεηλατημένη και βιασμένη ποικιλοτρόπως ελληνική φύση δε θα ανακάμψει ποτέ .

Το κυνήγι και τα αιολικά πάρκα θα είναι η χαριστική βολή στο περιβάλλον και σε ότι ζει μέσα σ’ αυτό.

Η Νέμεσις καλεί τη νέα ηγεσία του ΥΠΕΝ να τολμήσει, να αναθεωρήσει πολλά και να δώσει πνοή και ζωή στην Ελληνική Φύση.

Επιτέλους αλλάξτε το χρόνο έναρξης του κυνηγιού , συντονιστείτε με τις άλλες χώρες της Ευρώπης, στην οποία ανήκουμε, ενώ επί της ουσίας δεν ανήκουμε, επιτέλους ακούστε τη φωνή των ξένων μεγάλων περιβαλλοντικών, οργανώσεων, όπως τελευταία της Committee Against Bird Slaughter (CABS) για τα κατορθώματα των κυνηγών στη Ζάκυνθο, σταματήστε τη σφαγή χιλιάδων αποδημητικών πουλιών από τα κυνηγετικά βόλια, που κτυπούν ρυθμιστικά ότι κινείται στον αέρα και τη γη.

Οι αναλυτικές θέσεις της Ομοσπονδίας μας για τη νέα κυνηγετική περίοδο έχουν σταλεί με επιστολή αρμοδίως.

Τέλος επειδή θα “παίξει” και πάλι η ταινία για την απόφαση του ΣτΕ, που απέρριψε τη προσφυγή που είχε γίνει από περιβαλλοντικούς φορείς για τη ρυθμιστική του 21 απαντάμε προκαταβολικά.

Ότι «νόμιμο» δεν είναι και ηθικό.

Η δε διαπλοκή σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτειακού βίου καλά κρατεί .

Εμείς θα επιμένουμε εμμονικά στις θέσεις και τις απόψεις μας υπέρ της Φύσης και
της Ζωής.

Γιατί εμείς δε δολοφονούμε….

Γιατί εμείς σώζουμε Ζωές….

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νέμεσις, για τι Περιβάλλον, τα Ζώα, κατά του κυνηγιού .

Η Επικεφαλής της Ομοσπονδίας
Νατάσα Μπομπολάκη
Νομικός


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ