Αρχική » Grid with Sidebar » Συνάντηση της Γ’ ΚΟΠ με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Συνάντηση της Γ’ ΚΟΠ με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κος Γραμματσούλιας Παναγιώτης και ο Γεν. Γραμματέας κος Παπαδάτος Ανδρέας επισκέφθηκαν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο Νίκα Παναγιώτη προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το κυνήγι και γενικότερα την συνεργασία για την ανάδειξη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής της Πελοποννήσου. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης κος Κούλης Κωνσταντίνος.

SVESTONOF

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Γ΄Κ.Ο.Π. εκ μέρους των 30.000 κυνηγών που εκπροσωπούν θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κο Νίκα αφενός για την φιλόξενη υποδοχή και αφετέρου για την θετική ανταπόκριση στα ζητήματα που αφορούν την θήρα καθώς ο ίδιος προσωπικά είναι γνώστης των σχετικών προβλημάτων.

Επιπρόσθετα, ο κος Περιφερειάρχης εξέφρασε την σύμφωνη γνώμη του για την συνεργασία των δύο φορέων στην συμμετοχή τους στην έκθεση «Κυνηγεσία 2023» η οποία αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων κυνηγών και κυνόφιλων, αλλά και φίλων της υπαίθρου, από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ως εκ τούτου, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή στο ευρύ κοινό των πανέμορφων και ιδιαίτερης αισθητικής αξίας τοπίων της περιοχής της Πελοποννήσου συμβάλλοντας καθοριστικά στην τουριστική της ανάπτυξη.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ