Αρχική » Grid with Sidebar » Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας & Σποράδων

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας & Σποράδων

by iHunt
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ζ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας & Σποράδων

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στις 26 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε  η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της  Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων . Οι διεργασίες της Συνέλευσης διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία και σε υψηλό επίπεδο ομοφωνίας  και ενότητας.

SVESTONOF

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα Πεπραγμένα της Ομοσπονδίας για το έτος 2023 , η ασφάλιση των κυνηγών για την κυνηγετική περίοδο 2024-2025, η έκτακτη εισφορά της Ομοσπονδίας , καθώς και η ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα.

Ο πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ. κ. Μπαλατσός Ευάγγελος αναφέρθηκε στο Νόμο  4830/2021   «ΆΡΓΟΣ» και ειδικότερα στη τελευταία συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο Υπουργό  Εσωτερικών κ. Λιβάνιο , ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα ενεργήσει μετά τις ευρωεκλογές μειώνοντας το κόστος λήψης γενετικού υλικού από 150 ευρώ σε 50 ευρώ για κάθε σκύλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Β. Μπαλατσός : Τι ζητούν οι κυνηγοί…VIDEO

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος ζήτησε από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης την ανανέωση της απόφασης  που είχε ληφθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8-2-2024 για την υλοποίηση Πανθεσσαλικής διαμαρτυρίας, αν δεν υλοποιηθεί η δέσμευση του Υπουργού.

Ο πρόεδρος επίσης  αναφέρθηκε και στην σπουδαιότητα των μελετών – προγραμμάτων που εκπονούνται από την Κ.Σ.Ε και τις Κυνηγετικές Οργανώσεις για την έκδοση της Ρυθμιστικής Διάταξης Θήρας κάθε χρόνο.  Η επιστημονική κατακύρωση των ανωτέρω μελετών είναι ένα εργαλείο στα χέρια των Κυνηγετικών Οργανώσεων για να διατηρήσουμε το παραδοσιακό κυνήγι και ένας μοχλός πίεσης τόσο σε εθνικό όσο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολούθησαν αρχαιρεσίες , στις οποίες συμμετείχαν 21 Κυνηγετικοί Σύλλογοι και εκλέχθηκαν με σειρά προτεραιότητας οι κάτωθι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Μπαλατσός Ευάγγελος
Τόλιος Αναστάσιος
Μαραγκός Σωκράτης
Μανώλης Χρήστος
Τίρχας Ιωάννης
Γιώτης Λάμπρος
Συρταδιώτης Στέργιος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή

Βελάνης Δημήτριος
Τσιαγκάλης Νικόλαος

Ο κ. Μπαλατσός Ευάγγελος ευχαρίστησε θερμά το σώμα της Γενικής Συνέλευσης  για την ψήφο εμπιστοσύνης που του δόθηκε και δεσμεύτηκε ότι η παμψηφεί εκλογή του είναι η κινητήριος δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του κυνηγετικού κόσμου.

Σήμερα 27 Μαΐου 2024, συνήλθαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας , από τις αρχαιρεσίες στις 26-5-2024 μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούν συμβούλου κ. Μπαλατσού Ευάγγελου, προκειμένου να προβούν στην κατανομή αξιωμάτων της Ομοσπονδίας.
Βρέθηκαν παρόντες οι κ.κ. Μπαλατσός Ευάγγελος, Τόλιος Αναστάσιος, Μανώλης Χρήστος, Συρταδιώτης Στέργιος, Γιώτης Λάμπρος, Μαραγκός Σωκράτης , Τίρχας Ιωάννης.

Μετά την ψηφοφορία έλαβαν:

Για το αξίωμα του Προέδρου:         Μπαλατσός Ευάγγελος      7 ψήφοι
Για το αξίωμα του Αντιπροέδρου:    Μαραγκός Σωκράτης        7 ψήφοι
Για το αξίωμα του Γεν. Γραμματέα :  Τόλιος Αναστάσιος           7 ψήφοι
Για το αξίωμα του Ταμία:                   Μανώλης Χρήστος            7 ψήφοι
Μέλη : Συρταδιώτης Στέργιος, Γιώτης Λάμπρος, Τίρχας Ιωάννης

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ