Αρχική » Grid with Sidebar » SUV Alfa Romeo : Πόσο κοστίζει η Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα;

SUV Alfa Romeo : Πόσο κοστίζει η Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα;

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου, μικρού SUV της Alfa Romeo στη χώρα μας. H ελληνική αντιπροσωπεία της FCA ανακοίνωσε τις τιμές της Tonale, του SUV στο οποίο η Alfa Romeo στηρίζει τις ελπίδες της για ανάκαμψη.

SVESTONOF

Η Tonale θα είναι διαθέσιμη με το τετρακύλινδρο σύνολο βενζίνης (με ήπια υβριδική υποβοήθηση) των 1.500 κυβικών στις εκδόσεις των 130 και των 160 ίππων, καθώς και με τον diesel των επίσης 130 ίππων.

Σε κάθε περίπτωση το κιβώτιο είναι αυτόματο εφτά σχέσεων (έξι στην diesel), ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού Super, Sprint και Ti είναι διαθέσιμα και με τους τρεις κινητήρες. To Veloce μόνο με το κινητήρα βενζίνης των 160 ίππων, ενώ η ειδική για το λανσάρισμα Edizione Speciale με τα σύνολα βενζίνης των 1.500 κυβικών.

Ενδιαφέρον είναι πως για την έναρξη των πωλήσεων υπάρχει μια προωθητική ενέργεια με έκπτωση που ανάλογα με την έκδοση κυμαίνεται από τα 1.900 έως τις 2.800 ευρώ.

Έτσι με την έκπτωση αυτή οι τιμές της Alfa Romeo Tonale -αναλυτικά μπορείτε να τις δείτε στον πίνακα που ακολουθεί- ξεκινούν από τις 37.300 ευρώ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ