Αρχική » Grid with Sidebar » Σοκαριστική περιγραφή για τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με την αρκούδα 300 κιλών

Σοκαριστική περιγραφή για τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με την αρκούδα 300 κιλών

by iHunt
Σοκαριστική περιγραφή για τη σύγκρουση του αυτοκινήτου με την αρκούδα 300 κιλών

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Άλλο ένα τροχαίο με μεγάλη αρκούδα σημειώθηκε το Σάββατο 22/06/24 στην έξοδο της Εγνατίας Οδού προς Καστοριά με την νεαρή οδηγό να έρχεται κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο με την αρκούδα η οποία αφού έπεσε πάνω στην πόρτα του οδηγού, από τα αριστερά, έχωσε το τεράστιο κεφάλι της μέσα από το ανοιχτό παράθυρο !!!!

SVESTONOF
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Καστοριά: Αρκούδα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στην αερογέφυρα του Άργους Ορεστικού

Ήταν τόσο κοντά που η σοκαρισμένη κοπέλα, γέμισε από μεγάλη ποσότητα σάλιου του τεράστιου, άγριου ζώου !!! Παρόλο το σοκ, η κοπέλα προσπάθησε να κρατήσει ίσια το τιμόνι και άφησε το γκάζι αλλά το αυτοκίνητο συνέχιζε να ωθείται από (!) την αρκούδα που τρέχοντας έχοντας «ζευτεί» το όχημα, το παρέσερνε σαν άλογο την άμαξα !!!

Ενδεικτική της ανεξέλεγκτης πλέον κατάστασης που επικρατεί σε όλη την Καστοριά είναι η επιστολή που έστειλε αργότερα, όταν συνήλθε και ξεπέρασε το σοκ η νεαρή οδηγός στο δημοφιλή τοπικό σαιτ OLA DEKA.

Ένα άκρως καυστικό και ιδιαίτερα ειρωνικό κείμενο που με πολύ έξυπνο τρόπο απευθύνεται στις 2 Μ.Κ.Ο που έχουν αναλάβει εργολαβία την σωτηρία του λύκου και της αρκούδας στην Ελλάδα μας και οι οποίες για λόγους που εξυπηρετούν μόνο τις ίδιες, προωθούν συστηματικά και επιδεικτικά την νέα μόδα της “Αρμονικής συνύπαρξης” και “Συμβίωσης με σεβασμό στα όρια της άγριας ζωής” και “Άγρια ζώα στις γειτονιές μας”.

Διαβάστε την περιπέτεια της νεαρής οδηγού και ακολουθεί το καυστικό κείμενο εναντίον των Μ.Κ.Ο…

«Μετά το πρώτο σοκ, το οποίο ήταν πραγματικά μεγάλο, μετά τον απολογισμό των υλικών ζημιών, ήρθε η ώρα να απευθυνθούμε και στους υπεύθυνους-ανεύθυνους. “Ταξιδεύουμε μαζί”, γιατί χτες έτυχε απλως να οδηγώ σε έναν δρόμο τον οποίο αποφάσισε να διασχίσει τρέχοντας μια αρκούδα και για λίγα δευτερόλεπτα πηγαίναμε…παρεούλα, παρασέρνοντας με προς το διάζωμα.

Σχολιάστηκε ότι: “Ο οδηγός έτρεχε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει”…. για καλή μου τύχη μόλις είχα βγει από την Εγνατία και δεν πήγαινα ούτε με 50 χλμ. Μπορείτε να αναλογιστείτε τι θα γινόταν αν το ατύχημα γινόταν εντός της Εγνατίας, αφού η συρμάτινη περίφραξη για μια τέτοια αρκούδα είναι απλώς διακοσμητική;

Κύριοι μου, τα όμορφα ταμπελάκια που έχετε τοποθετήσει σε διάφορα σημεία της πόλης, δυστυχώς δεν μπορούν να αποτρέψουν ένα ατύχημα. Λέτε φτάνει το: “Ζούμε μαζί, πέρασμα αρκούδας μειώσετε ταχύτητα”; Είναι βαθειά υποκριτικό να πιστεύεις ότι θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα τοποθετώντας πινακίδες! Όταν ένα τέτοιο ζώο είναι τρομαγμένο ακόμα και σταματημένος να είσαι θα σε παρασύρει από την δύναμη και τον όγκο του.

Σχολιάστηκε ακόμα ότι ταξίδευα νύχτα. Ας μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος αν έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας και ποιες είναι οι ώρες που κυκλοφορούν οι αρκούδες. Το σχόλιο σας ακούγεται ανόητο, σαν να λέμε ότι “χιονίζει συνήθως βράδυ”.
Πείτε μας λοιπόν πόσα ατυχήματα πρέπει να συμβούν για να παρθούν πιο δραστικά μέτρα; Πόσες καταγγελίες πρέπει να γίνουν για να αποφευχθεί ένα δυστύχημα;»

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ