Αρχική » Grid with Sidebar » Σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα σε παραλία και περιμένει μάταια τον άνθρωπό του

Σκύλος πηγαίνει κάθε μέρα σε παραλία και περιμένει μάταια τον άνθρωπό του

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο σκύλος, που συνόδευε παντού τον ψαρά τον είδε να φεύγει για το τελευταίο του ψάρεμα και ακόμα τον περιμένει να επιστρέψει.

SVESTONOF

Συγκινεί η ιστορία ενός σκύλου που περνά τις μέρες του στην παραλία Πούντα Νέγκρα του Περού, περιμένοντας τον ψαρά ιδιοκτήτη του να επιστρέψει από το τελευταίο του ψάρεμα.

Η σπαρακτική ιστορία του Βαγκουίτο δημοσιοποιήθηκε από την Τζολί Μέρια, μια γυναίκα από το Περού που περπατώντας στην ακτή της Πούντα Νέγκρα παρατήρησε ένα σκυλί να κοιτάζει προς τη θάλασσα. Το ζώο φαινόταν καθαρό και χορτασμένο, οπότε η Τζολί υπέθεσε ότι το αφεντικό του θα επέστρεφε για να το πάρει.

Πέρασε αρκετή ώρα χαϊδεύοντας τον Βαγκουίτο, αλλά κανείς δεν ήρθε να τον πάρει. Τελικά, πέρασε ένας άντρας, ο οποίος, βλέποντας το ανήσυχο βλέμμα στο πρόσωπο της γυναίκας, αποφάσισε να της πει τη θλιβερή ιστορία του ζώου.

Όπως φαίνεται, ο Βαγκουίτο είναι πολύ γνωστός και αγαπητός σε όλους στην περιοχή. Τώρα μένει σε ένα σπίτι όχι μακριά από την ακτή, με μια γυναίκα που τον φροντίζει καλά, αλλά ανήκε σε έναν ψαρά που πέθανε στη θάλασσα πριν από χρόνια. Ο σκύλος, που συνόδευε παντού τον ψαρά τον είδε να φεύγει για το τελευταίο του ψάρεμα και ακόμα τον περιμένει να επιστρέψει.

«Μας είπε ότι ο σκύλος είχε ζήσει με έναν ψαρά που πέθανε πριν από λίγο καιρό και ότι, από τότε, έρχεται εδώ κάθε μέρα και κοιτάζει τη θάλασσα, περιμένοντας να επιστρέψει», έγραψε η Τζολί Μέρια σε μια ανάρτηση στο Facebook που έκτοτε έγινε viral.

Ο άνδρας είπε στην Τζολί ότι όλοι στην περιοχή γνώριζαν την τραγική ιστορία του Βαγκουίτο και ότι πάντα πηγαίνει σπίτι αφού κοιτάζει τον ωκεανό για μερικές ώρες. Αλλά πάντα επιστρέφει την επόμενη μέρα…

Η φωτογραφία του Βαγκουίτο να κοιτάζει με λαχτάρα στον ωκεανό έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια έγινε γνωστή από πολλές μεγάλες εφημερίδες της Νότιας Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των El Confidencial και La Vanguardia. Η συγκινητική του ιστορία έχει πλέον εξαπλωθεί και στα δυτικά μέσα ενημέρωσης και συνεχίζει να λιώνει τις καρδιές των ανθρώπων.

Το Βαγκουίτο είναι απλώς το πιο πρόσφατο παράδειγμα αφοσίωσης των σκύλων που έχουμε παρουσιάσει στο Oddity Central όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή :https://www.huffingtonpost.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ