Αρχική » Grid with Sidebar » Σέρρες: Τροχαίο με αγριογούρουνα στον Δήμο Σιντικής

Σέρρες: Τροχαίο με αγριογούρουνα στον Δήμο Σιντικής

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου στο δρόμο Ακριτοχώρι-Βυρώνεια όταν έξι με οχτώ αγριογούρουνα πετάχτηκαν ξαφνικά στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με αυτοκίνητο το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.

SVESTONOF

Το τροχαίο έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιντκής, Ιωσήφ Παναγιωτίδης που περιέγραψε τα όσα έζησε:

«Μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση δημιουργήθηκε χθές το βράδυ ξημερώνοντας η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 25ης Μαρτίου. Περίπου στις 2 τα ξημερώματα επιστρέφοντας στο σπίτι στην διαδρομή Ακριτοχώρι-Βυρώνεια κοπάδι από 6-8 αγριογούρουνα πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστούμε βίαια. Η Παναγία φρόντισε και δεν θρηνήσαμε θύματα. Η ψυχραιμία και η εμπειρία του οδηγού που κράτησε το αυτοκίνητο στην πορεία του και στον δρόμο βοήθησαν να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην υπάρξουν ανθρώπινοι τραυματισμοί παρά μόνο εκτεταμένες υλικές ζημίες. Μέσα στο σκοτάδι δεν ήταν δυνατόν να διαπιστωθεί τι συνέβη με το άτυχο ζώο.

ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ