Αρχική » Grid with Sidebar » Σεμινάριο Θηροφυλάκων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Σεμινάριο Θηροφυλάκων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 επιμορφωτικό σεμινάριο των Θηροφυλάκων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα στα πλαίσια της ενημέρωσης και πληρέστερης επαγγελματικής τους κατάρτισης στο οποίο συμμετείχαν και οι Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων.

SVESTONOF

Ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κος Γραμματσούλιας Παναγιώτης κήρυξε την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου, το οποίο λόγω του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα δύο έτη, κάνοντας μια ανασκόπηση του έργου της Θηροφυλακής τονίζοντας ιδιαίτερα ότι οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες είναι οι άμεσοι συνεργάτες, τα αυτιά και τα μάτια της Ομοσπονδίας, για την ορθολογική και αειφορική διαχείριση του θηραματικού μας πλούτου.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές οι οποίοι ήταν ο κος Τοκατλίδης Αλέξανδρος, Δασολόγος της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, ο κος Μιχόπουλος Κωνσταντίνος, Ανθυπαστυνόμος της Αστυνομικής Δ/νσης Αχαΐας, ο κος Μπακόπουλος Αναστάσιος, δικηγόρος και ο κος Παπανικολάου Χρήστος, Δασοπόνος, ανέλυσαν θέματα όπως το νομοθετικό πλαίσιο θήρας, βεβαίωση παραβάσεων θήρας, αυτοπροστασία-αυτοάμυνα, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά το έργο της Θηροφυλακής μέχρι σήμερα. Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες με το πέρας των παρουσιάσεων συμμετείχαν σε γραπτό τεστ γνώσεων επί των αναφερόμενων θεμάτων του σεμιναρίου.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο έκλεισε τις εργασίες του με διαλογική συζήτηση και προτάσεις για αναβάθμιση του έργου της Θηροφυλακής καθώς και με τις οδηγίες και τις συμβουλές του Διοικητικού Συμβουλίου για την εύρυθμη λειτουργία αλλά και για την αποτελεσματικότητά της συμβάλλοντας καθοριστικά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Υ.Σ. Πάλι καλά αφού σε άλλη ομοσπονδία ζητήθηκε, μεταξύ άλλων, από τους θηροφύλακες να μην κάνουν μηνύσεις αλλά να κάνουν ελέγχους. Σύντομα περισσότερα…..

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ